reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czytam o tym co robicie do jedzenia i momentalnie mam na wszystko ochotę tak zgłodniałam [emoji5]️
Można brać w 1 trymestrze np węgiel na te luźne stolce? Orientujecie sie Kochane?

Szmokuss - ulotka mówi że raczej nie ( • Ulotka Węgiel leczniczy / Carbo medicinalis - leki i suplementy diety, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl), ale mi lekarka mówiła, że można, tyle, że ostatecznie nie miałam potrzeby.
Jeśli problem nie jest bardzo duży to może np gorzką czekoladę?

Kropek - zapytam jako kuchenny laik - czym jest fruzelina? Ja ostatnio mrożę całe owoce (maliny, borówki, porzeczki) - dzieci są przeszczęśliwe jak od czasu do czasu dostaną taki deser.

Magda - cieszę się że jesteś zadowolona z wizyty, czekamy na sprawozdanie :-)

Bozienka - Ja jestem zmęczona na samą myśl o sprzątaniu, do realizacji jeszcze nie dotarłam

U mnie dziś kurcze z grilla i cukinia zapiekana z pomidorem i mozarellą. Ale się najadłam :-)

Dziewuchy wy tu o jedzeniu a ja patrzec na jedzenie nie mogę. Mija 3 tyg wymiotow.. -6kg.. bylam dziś u gina.. fasolina ma sie.dobrze, ciaza młodsza niz z om ale.to wiedziałam bo owu spozniona.. no i dostalam skierowanie do szpitala jak dalej bede tak haftowac.. :/ masakra.. nikomu.nie życzę. .
Mówią ze każda ciąża inna.. ta jest taka jak poprzednia. . A nawet zaryzykowalabym stwierdzenia ze gorsza!!

Zuzanka dziekuje, tez myślałam o tej czekoladzie.

Kasieczek a u Ciebie który tydz leci? Biedna tyle się męczysz [emoji17]

Fruzelina to chyba taki żelowo kisielo mus klejący, dobrze myśle Kropku? [emoji6] takie cos na gofrach sie wcina a pod tym bita śmietana jeszcze. Pycha [emoji16]

reklama
Zuzanka frużelina to taki jakby dżem tylko nie taki gesty bardziej w takim musi jak kisiel najbardziej lubię z wisni ale z borówki tez super można go użyć do naleśników i gofrow albo do jakiś suchych ciasteczek, deserów jako polewa do lodów no przeróżne zastosowanie :) mmmmm po za tym tam są całe owoce wiec w zimie ten smak mmm jak w pełni lata:)

Madzia super ze jesteś zadowolona

Kasiaczek współczuję :(

Do góry