• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witajcie [emoji2] ja te do Was dolacze [emoji2] nazywam sie Magda ale ze wzgledu ze jest tu dużo Magd możecie sie zwracać do mnie po prostu Żaba. Termin mam na 22 lutego ale do teraz nie moge uwierzyć ze jestem w ciazy. Jest to moja pierwsza ciaza i wszystko jest nowe. Od razu mowie ze probowalam ogarnac temat od poczatku ale mam straszny balagan i szczerze to wszystko chyba pomylilam, wiec od razu przepraszam i prosze o wyrozumialosc [emoji2]

Kasiaczek - współczuję. Faktycznie przydałoby się jakieś wsparcie medyczne, żeby choć trochę Ci ulżyć.

Kropek - namówiłaś mnie na przetwory. Teraz tylko muszę sobie owoce załatwić :-)

Jadźka - niestety z 3D nie pomogę, bo ani razu nie robiłam... Mój lekarz na 90 % ma sprzęt i przykłada się do pracy, więc ewentualnie mogę Ci podać namiar na niego.

Beemik - witaj. Jasne, że się zaliczasz jako lutoweczka. Mam wrażenie, że u nas dziewczyn z zagranicy jest przynajmniej tyle co z Polski :-)

Żaba - witaj :-) niczym się nie przejmuj, a jak masz wątpliwości to pytaj śmiało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry