reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Jej,u mnie dalej brak apetytu. Na prawdę jem,bo musze...pół suchej bułki na śniadanie. Banan kolo południa. Potem obiad,ale może połowę tego co zawsze. Kolacja to byle co,żeby zasnąć. Najczęściej jedna kanapka. Czasem owoce w.ciągu dnia. Na wadze 3 kg mniej. Dla mnie to dobrze,ale ten brak apetytu jest męczący,bo nie mając na nic ochoty, gotowanie jest ciężkie....

reklama
Bozienko ja tez ostatnio jem duzo a waga ciagle taka sama.A brzusio rosnie z dnia na dzien.Takze cieszmy sie ze mozemy jesc do oporu a waga nie rosnie hihi

Potem wrzuce fotke ocenicie czy brzusio urosl przez tydzien

reklama
Hej. Ja przyjęłam zaproszenie na prywatny ale tak jak Magda uważam, że olać to i wolę tu. Troll jeden tu był i mi jakoś nie robiło to.
Dziewczyny pocieszcie bo dzisiaj mi kot wskoczył na brzuch i się z cqlej siły odbił od niego. Dzieci są chyba bezpieczne na tym etapie? Skubany dużo waży.
Co do sniadan to ja nie jem za dużo ale pitem musze poprawić, choć apetyt taki w kit.

Co do smarowania to mam oliwke dla ciężarnych z rossmanba, ponoć super. Ma olej z migdałów i macadamia, a dzisiaj w tv jakaś babka mówiła, że z migdaliw super w trakcie ciąży.
Magda_z_uk przepis na miód propolisowy. Bierzesz pół litra miodu najlepiej lipowegi i dodajesz propolis całą buteleczke. Mieszasz, ew lekko podgrzewasz miód jak ma postać stałą. Jesz 1 łyżke dwa razy dziennie między posiłkami. Kuracja trwa 2-3 miesiące i ponoć na lata można zapomnieć o opryszcce.

Do góry