W koncu slonko swiecie! I dzisiaj bedzie cale 17 stopni

i nie bedzie deszczu
Emka300 okropny mialas porod, ja nie wiem jak mozna tak kobiety w strasznym bolu traktowac, cos okropnego.. Zero godnosci.. Wspolczuje

Teraz na pewno bedzie lepiej :*
Szmokusiu nie przejmuj sie, jestesmy tutaj zeby Ci pomoc, odpowiedziec nawet na najdziwniejsze pytania
Choco co za przezycia

dobrze, ze pani ekspedientka pobiegla za Toba a nie, ze skaplas sie dopiero w domku. Ja tez nie wiem co robie wszystkiego zapominam i na niczym nie moge sie skupic. Mnie tam zapach ryby nie przeszkadza ale wszystko mi smierdzi takim zgnitym slodkim.. Fuj
Bozienko, Magda super, ze juz czujecie takie silne ruchy! Ja to dalej czuje mrowienie i gilgotanie od srodka

narazie mi to wystarczy jakos mnie to uspokaja, ze wszystko ok.
Jadzka haha dokladnie z ta pierwsza ciaza. Pamietam, ze z synkiem to tylko spalam, odpoczywalam, ogladalam TV.. Zyc nie umierac

a teraz? Biegam za synkiem a jak nie biegam to ogarniam balagan
Ashlee
[*] swiatelko dla Twoich Aniolkow :*
Kropek Ty sie oszczedzaj Kochana!
Zuzanka dokladnie mam to samo, gdyby nie to, ze dalej jednak mnie mdli od nieprzyjemnych zapachow to bym nie wiedziala, ze jestem w ciazy, jakos nikt mi specjalnie nie pomaga a odpoczac sie nie da. Ma to tez swoje plusy bo mam nadzieje, ze tym razem nie przytyje tak bardzo jak ostatnio.
Margarita trzymam kciuki za wizyte
Ati rowniez trzymam kicuki!! Nie wiem jak w Pl jest ale u nas mozna bez problemu z dwoma osobami wejsc.