Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Margarita gratki :-) super, że wsio ok. Czekamy na konkrety na wizytowym i sesje zdjęciowa ;-)
Postanowilam ze jadę sama. Nasza córka śpi jeszcze w ciągu dnia i zaśnie w aucie, potem niedospana. A ten lekarz daje zawsze film wiec będą mieli seans po powrocie ;-)
Ati nim coś napiszę mam pytanko. Wczoraj weszłam na listę wizyt i straszny burdel tam był. Nie wiem czemu. Normalnie te wizyty w cały świat. Miałam Twoje usg genetyczne na 1 sierpnia i kurcze....nie wiem, ale wydawało mi się, że miałaś teraz nie dawno je, więc usunęłam tę wizytę. Kochana, przepraszam Cię. Miałam pisac wczoraj i wyszło mi z głowy. I tak data była zła, więc nic bym nie zrobiła. Nie gniewaj się na mnie proszę
Dzień dobry
O tym, kto i ile osób może wejść w trakcie wizyty do gabinetu, decyduje praktycznie rzecz biorąc lekarz. Dużo zależy od jego dobrej woli. Mój synek nie może się już doczekać, kiedy będzie mógł zobaczyć maleństwo na monitorze, lekarz wręcz zachęcał, żebym zabrała starszaka do podglądania
Dziwnie u Was z tymi dziećmi. U mnie dzieci moje mogą być ze mną zawsze i wszędzie. No jedynie przy cc nie,ale już na pooperacyjnej mogą. Ano wizytach to nawet nie wspomnę.
Myślę że żaden lekarz nie będzie robił problemów z tym ze przyszło się z dzieckiem czy z kimś z rodziny. Teraz jak będę szła do lekarza to tez będę musiała wziąść córe bo nie będzie miała z kim zostać syn zostanie z siostry mężem ale córa raczej nie wiec pójdzie zemna :-)