reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda_z_uk najważniejsze, że maluszek zdrowy. Resztę da się przetrwać :)
Ati nie martw się na zapas. Ja w pierwszej ciąży przez takie zamartwianie wylądowałam w szpitalu na obserwacji. Później okazało się, że wyniki mam dobre tylko źle je zinterpretowałam :/
U mnie ostatnio pomidorówka często gościła na stole. Aż mąż zapytał, co tak biednie gotuję :D

Madisoni ja szaleje w tej ciąży za pomidorówka :)

Magda ja również czekam na sprawozdanie :)

Ati napisz szybko co powiedział lekarz jak się dowiesz :)

U nas dziś od rana cały czas coś się dzieje, mąż złożył szafę dla maluchów :)
Zamowilismy też sofe do ich pokoju :) popsuł się nie pilot do samochodu :) uruchomiliśmy akwarium które maz dostal ode mnie na urodziny :) jutro jeszcze tylko wjada do niego rybki jak już zdecydujemy się jakie mają być ;)
No i jutro układanie w nowej szafie mnie czeka i sprzatanko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry