reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aaaa ja też chcę już słuchać :-D ale pewnie będzie w poniedziałek dopiero :-( . Moje maleństwo dzisiaj leniwe ale to pewnie przez upał dopiero teraz się położyłam . Zaraz po jeziorku pojechałam po męża trochę miałam jazdy ale warto było to co się uśmiałam z córką :-) a jak biegła do męża myślałam że nogi pogubi aż się poryczalam . Magda heh raczej był nie usiedziala na tym leżaku dzieciaki ciągły do wody jedno płynęła w jedna stronę drugie w drugą musiałam łapać a na koniec ubzduraly sobie skakanie z pomostu ;-) ale fajnie było :-) Uciekam spać mąż obiecał delikatny masaż wiec czekam . Nie wiem co ja z tymi plecami mam :-( dół pleców tak boli ze oszalec idzie jak się położę to ciężko zmienić pozycje o wstaniu nie wspomnę .

Witam porannie,
Mam nadzieję, że jakoś przezyjemy ten dzień, bo ma być największy upał.
U mnie bardzo szybko było widać brzuch i nie widziałam potrzeby ukrywania go, wręcz przeciwnie bardzo mi miło jak ktoś pyta jak się czuje i czy mi czegoś nie potrzeba. :-) Wczoraj poszliśmy do bratanka męża na urodziny i być może załatwiłam już wózek od bratanicy, ona chce sprzedać, a ma akurat taki, który ja chciałam kupić :-) Powiedziała też, że ciuszki mi odlozy, taka zaleta nieukrywania ciąży ;-)
Carolajna ciężko z tymi strojami dla ciężarnych, dostałam od szwagierki taki jednoczęściowy z miejscem na brzuch, może nie jest zachwycający, ale ważne, że brzucha nie uciska.
Madisoni mój po klotniach też udaje, że wszystko ok, to nie chodzi o rozpamietywanie, ale jakieś przepraszam jak się kogoś urazi to by się należało.
Dzisiaj zamowie detektor jak wszyscy wyjadą i będę miała chwilę :-)
Buziaki dla wszystkich :-)

Cześć Dziewczyny

Ja już nie śpie od 6-tej, Córcia tak wstała, ja leżałam jeszcze, a ona się bawiła w najlepsze... Taki już skwar za oknem, a ja do sklepu musze jechać, bo rano awantura, soczki Królewnej się skończyły ;] a nie wiem o której mąż wróci, jutro sklepy nieczynne ;/ Tak strasznie mi się nie chce.

Miłego wekeendu Wszystkim,

Hej. Ja wstałam chwilę temu i czułam gulę w pochwie jak w momencie gdy wstaje i okres dostaje. Poszłam do toalety i poleciało, dość dużo poleciało. Nie krew a ciemna wydzielina, wkładka była cała w tym. Aż się poryczałam z tego wszystkiego.
Dzwoniłam do lekarza, mam zwiększyć dawki leków i jak się nasili lub nie minie to oddział :(
A my przecież odstawiliśmy Luteinę podjezykową w tym tyg. To może być to. I w kolejnym terminie miesiączki jestem. Umrę z nerwów.

reklama
Do góry