reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No i pranie "wyschło" wrrrr.. właśnie kropi deszcz.
Mąż zamówił detektor Sonoline, ale doczytalismy ze dostawa w UK do 3 dni a dalej nawet do 3 tygodni. Myślałam nawet do rodzinki w Uk wysłac a oni nam ,ale jeszcze nie wiedzą o dzidzi a poza tym może akurat szybciej przyjdzie.

Ja tez wróciłam ze szpitala, bo zaczęły sie większe plamienia, niby nie żywo czerwona krew, ale dużo tego było. Lekarz kazał odczekać z badaniem, bo mowi ze usg jeszcze bardziej podrażni i będę mocniej krwawić, ze po stosunku to we wczesnej ciąży moze sie zdarzyć i gdyby sie nasiliło to wtedy sie pojawić w szpitalu. Odchodzę od zmysłów. Boje sie isc do toalety :(

To rzeczywiście może być za szybko na dokładne badanie ale kurde dla Twojej spokojności mógł zrobić i pokazać choćby maluszka to byś się uspokoiła.
Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty, obcy lekarz a potraktował mnie z największą uwagą no i w dzień wolny przyjechał do gabinetu.
Szmokuss leżeć razem ze mną nakaz i tak do poniedziałku!
Ja donwtorku plackiem leżę bo we wtorek mam badanie to prenatalne u sszpecjalisty i już z wynikami Pappa

Leżę, odpoczywam, wzięłam no spe i duphaston. Ale nam sie Carola w jednym czasie przytrafiło :/ dobrze, ze wszystko w porządku z Twoim maleństwem. A brzuch przestał Cie bolec? Mnie chwilami jakby jakos inaczej zakłuje i tez sie martwię czy to normalne teraz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry