• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No właśnie jedni lepiej znoszą cc inni SN . Ja ostatnio myślałam na porodem sn panicznie się go boje ale jednak jak sobie przypomnę ten ból to wolę się pomęczyć niż tak cierpieć . Z synkiem lekko pękłam miałam 2 szwy założone na wszelki wypadek żebym dalej nie poszło tak przynajmniej mówił lekarz który odbierał poród i normalnie wszystko robiłam nic mnie nie bolało ;-) a znowu szwagierka nie wyobraża sobie innego porodu jak tylko cc nic ja nie bolało normalnie chodziła zajmowała się dziećmi domem .

Dzięki. Dla mnie temat się lekko oddalił bo właśnie się dowiedziałam, że i Swissmed i Medicover nie mają już porodów w Trójmieście. ..zostaje mi klinika w Szczecinie ale to ciut za daleko chyba...

Hejka! Witam Anit a reszcie mowie dzien dobry! Carolajna gdzie takie piekne łozeczko z sówkami dostałas? Cudne po prostu! Ja dopiero z pracy wrociłam i tez srednio sie czuje, ta pogoda dobija i dzis pierwszy raz mnie nawet głowa bolała. Ale juz przechodzi. Moze dzisiaj nad jeziorko smigniemy to sie troche ochłodze. Wczoraj bylam na zakupach, ale z ciuchami ciazowymi to w DE jakas masakra. Nic nie znalazłam. Bylam w H&M to mnie odesłali do innego miasta po ciazowe spodnie. Chyba bede musiala przez internet zamówic-tylko z rozmiarem ciezko, bo nie wiem jaki wziac, ja zawsze wole przymierzyc. Cycuchy tez mi rosna jak szalone i juz nawet nowy stanik kupiony miesiac temu robi sie za mały :-/

Beemik mnie też tak w h&m odsyłali z jednego miasta do drugiego aż w końcu znalazłam i jestem zadowolona. Widząc teraz jak wygląda ich rozmiarówka w ciążowych spodniach nie ryzykowałabym przez internet, bo ja kupiłam 42, a dalej wchodzę w inne 38 ;-)

reklama
Dzień dobry :-)
Waszym zdaniem różnica pomiędzy porodem sn a cc zależy od szpitala czy od personelu? Bo moim zdaniem szpital może wyglądać na komunistyczny, a personel może być do rany przyłóż... Może lepiej pomyśleć nad opłaceniem położnej (nie znam szczegółów, ale wiem, że jest taka opcja). Albo rozważyć opcję porodu w domu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry