reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny czy któraś z Was używa kremu przeciw rozstepom Pharmaceris. Chciałam dzisiaj kupić ten który polecałyście Mustela, ale nie było i aptekarka poleciła mi ten Pharmaceris.

reklama
Magda a kiedy masz urodzinki skoro niedługo 34?
A ja jak byłam w pierwszej ciąży to kupowalam sobie kurtke zimowa o 2 nr większą bo miałam ogromnego brzuchacza a termin 1 ciazy 22.02 a teraz ns 24.02

Od rana w pracy. Chłodno więc próbowałam założyć pełne buty ale nic z tego. Chodzę w jeansach, swetrze i butach letnich ;) :)
Ciężką głowę dzisiaj mam i coś mnie pobolewa i z humorem jeszcze ciężej od wczoraj. Nic mnie nie cieszy :( ; (

Aaa! Mój gin został ordynatorem; ) :-p, to mnie cieszy; )

Wczoraj padłam jak dziecko nie wiem nawet kiedy hihi

Carola Ty z tym twoim jedzeniem jakbyś w ciąży była:) Mi wchodzą najlepiej kanapeczki, niestety nie mogę sie zmusić do ciemnego pieczywa a na siłę nie wejdzie.
Solla Choco ostatnio w lumpie widziałam piękny płaszczyk rozkloszowany od biustu, muszę coś takiego przymierzyć może to bedzie fajne rozwiązanie, za 15zł był! Później i tak nie będę w nim chodzić bo ja z tych odzieżowo dopasowanych , nawet nowe rzeczy przerabiam pod siebie choćby o 0,5cm:-)

Na temat kremów jestem zielona, na razie oliwka i jakiś z ziaji,
Madziu trzymam kciuki za wizytę i czekam na relacje, pewnie odczytam dopiero wieczorem , bo jadę dzisiaj do siebie a rodzicom parę spraw musze załatwić więc zabiegany dzień.

reklama
Hej :-)
Unas dzień zapowiadał sie fajnie ale córa wstała z płaczem wiec pewnie będzie ciężko :-( ja też coś jestem od rana rozdrazniona . Mąż poszedł w miasto ;-) wiec siedzę sama z córa i chyba się wezmę za sprzątanie może mi nerwy trochę puszcza.
Pocieszam się tym że Alex kopie od rana i to juz całkiem mocno aż mi brzuszek się rusza podskakuje do góry :-D

Do góry