reklama

Lutowe mamy 2016

Podejrzewam że pomiędzy cena wózka Carolajny a Camarello jest różnica :) także może warto zacząć od tego :P

Oczywiście przepraszam że się wcinam ;) ale tak sobie tylko o tym pomyślałam i postanowiłam się podzielic:)

reklama
Mi się wydaje ze camarello strasznie skacze i niestety wizualnie gorzej niż na zdj natomiast ten bebetto ma lepiej te amortyzatory wyważone i jak jest ugiety i się go puszcza to on tak delikatnie do góry się unosi nie skacze nie szarpie ;)

Ale jak ktoś miał z bebetto kontakt to proszę o opinie:) jeszczę Adamex barletta fajny wizualnie najlepiej z tych trzech ale on ma 4 amortyzatory i juz wogule pod paluszkiem się ugina i jeszcze gorszy niż caramello :( mąż stwierdził że dziecko mu z niego wypadnie tak podskakuje :(

I bebetto ma najlepsze amortyzatory tylko chcieliśmy coś z żywych kolorów typu camarello ale raczej praktyka niż kolorystyka wiec na 90 % bezdyskusyjnie wygrywa i nie mamy z mężem co do tego wątpliwości;)
Tymbardziej ze wszystkie trzy po za tym mają dokładnie re same funkcje i dodatki

reklama
Bozienka a gdzie go oglądałas?

Carolajna ja też osobno wybieram bazę i fotele ale mówię o całym komplecie jaki koszt fotelik maxi cosi peble o ile nie mylę się i baza na isofiks wybrałam i do każdego wózka podchodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry