reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Moje drogie nie odzywałam się, bo mi Kajetan sie mało ruszal a prawie wcale od srody do soboty wieczora. Napisałam do gin, oddzwoniła o 20:30 i chyba wyczuł bo chwile wczesniej dal znać. Jutro się umówilam na usg na 19:15 - weźmie ode mnie 20-30zl aby mnie uspokoić i pokazać momenty jak sie rusza i czy ja to czuje, bo mam na przedniej ścianie łozysko i to może byc powodem. Tylko ja czułam wczesniej codziennie dlatego tak sie martwilam. Od tamtego telefonu daje mały znac o sobie. Ja natomiast dzisiaj się rozłozyłam. U rodziców byłam i z każda godzina gorzej - katar, gardło, bół głowy. Teraz siedze z chusteczką wepchniętą do nosa aby tamować kapanie z nosa. Masakra!
Duzo zdrówka dla wszystkich !

reklama
Witam
Ja dzień zaczełam od ciasta drożdzowego z mlekiem :D a dopiero po tem hehe.
Zaraz ide się kąpać i do lekaża
Ati wiem o czym mówisz moje maleństwo też się mało rusza a w sumie ja czuje mało ruchów i też się martwie i snuje różne tezy ale fajnie że lekarz chce Cię uspokoić.

Ati dobrze ze juz dał znać o sobie i ze lekarz tak do tego podszedł :-) mój też przez weekend był leniuszkiem ale jednak dawał znać o sobie :-)
Noc miałam koszmarna Kornelka spała z nami rozpychala się rozkopywala gadala przez sen a ja co chwilkę się budziłam .
Mam takie troszkę nie śmiałe pytanie czy podczas ciąży zrobiło się wam uczulenie na partnera partnerkę ?? Chodzi o to ze na początku po stosunku mężowi robił się czerwony podrażniony i z takimi krostkami po 2 3 dniach schodzilo to a teraz doszłam ja po stosunku swedzi piecze i nie wiadomo co jeszcze po myciu łagodnieje i tak się zastanawiam czy to uczulenie na siebie czy poprostu może ja mam jakiegoś grzyba ale wsumie nie mam żadnych upławów nie pokojacych ani swędzn ani nic takiego

Bozienka u nas nie ma o czym mówić ... Ja mam wrażenie ze tak tam spuchlam ;) ze mąż nie daje rady wejść bo mnie boli;) od 2 miesięcy posucha... pytałam mojej ginki powiedziała ze żadnej infekcji nie ma ze poprostu mocniej unaczynilam się i dlatego mogę mieć takie wrażenie :(

Jadzka wizytę mam za 2 dni wiec napewno powiem o tym lekarzowi . Wiesz moja siostra miala uczulenie na nasienie swojego męża przez dłuższy czas musieli się bawić w opakowaniu . Mąż tak ma wsumie to początku ciąży a ja od jakiegoś tygodnia może 2

Jadzka no właśnie powiem tak jak nie kończy we mnie to jest w miarę dobrze silniejsze objawy pojawiają się jak właśnie przy finale w środku . Dziwne to takie

reklama
Do góry