reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No właśnie ;-) ale co zrobić kropeczke najważniejszy :-) nadrobie za 2 lata ;-) zrobię sobie wesele dla siebie. Powiem Ci ze masakra załatwiania jest tyle ze ja pierdziu zostałam z tym sama bo maż ( przyszly) jest w wojsku i przyjechał teraz na 5 dni i właśnie dzisiaj pojechał i mam nadzieje ze dadzą mu wolne na sobotę :-) bo jak nie to się tam przyjadę ;-)

Melduje sie [emoji6]

Bozienka ojjj wspolczuje.Kazdy weekend jest w domku? Bardzo daleko od Ciebie ma jednostke?

W Poznaniu jakieś prawie 600 km od domu i teraz dopiero po 3 tygodniach był w domu odpowiedz ma dostać jutro czy wogóle na ślub dostanie wolne a po ślubie to się może pod koniec lipca zobaczymy :-( no niestety sama trochę mi znajomi pomagają trochę siostra ale większość sama musze ogarnąć.

reklama
Na pewno teraz masa zalatwiania ale potem bedziecie mieli piekny slub,piekne wspomnienia.

Do góry