reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witajcie Mamusie ;-) Chciałabym dołączyć do Was, termin mam na 03.02. Dziś byłam na pierwszej wizycie i ujrzałam mojego Kropeczka i chyba wreszcie do mnie dotarło, że znów będę mamą :-) Jestem już mamą prawie 2 i pół letnią córeczki i aniołka (11tc).
Mam nadzieję, że razem szczęśliwie dotrwamy do lutego 2016:tak:
P.S. Magda_z_uk mega się cieszę, że jesteś ;-) :*

Aschlee25 przykro mi :-( Ja straciłam Maluszka w pierwszej ciąży, w drugiej wszystko było ok więc mam nadzieję że i tym razem będzie wszystko ok, czego i Tobie życzę :tak:

5 godzin niecałe i 8 stron- dobrze że jestem na l4 to mam jak nadrabiać heheh
Witam nowe przyszłe mamusie
Cupcake może zrób sobie przy okazji progesteron, jak będziesz u lekarza od razu będzie wiedział czy włączyć leki, zawsze jak wyjdzie niski będziesz mogła szybciej zareagować.
co do witamin to mi gin kazał też jakieś konkretne brać żeby nie było tam jak to powiedział " całej tablicy mendelejewa"
Widzę że wiele z nas jest po przejściach mam nadzieję, ze będziemy sie wspierać i jeśli pozwolicie to radzić tych które są już mamusiami:)
Margerita gratuluje serduszka
a ja żeby było mało to mam delikatne plamienia ale na szczęście brązowe, więc znów dupka i leżenie ech....

Dzięki za miłe przyjęcie:zawstydzona/y: madziolina_p zaraz po zrobieniu testu - jakoś w 5t 4d byłam tylko na usg w szpitalu tak dla potwierdzenia testu, było widać pęcherzyk a wizytę u lekarza tzn u lekarzy bo jestem zapisana do jednego prywatnie i jednego na NFZ (nie wiem nawet czy tak można) dopiero na 26 czerwca - juz się taaak doczekać nie mogę. Do wczoraj męczyły mnie okropne mdłości a dziś jest lepiej. Nie wiem czemu ale oby było wszystko ok...

Wlasnie maz dzwonil i powiedzial, ze dopiero za 15 min z pracy bedzie mogl wyjsc, aaa ktore sa z Wawy albdn troche ogarniaja lokalizacje to z woli na bialoleke po 16 w piatek sie jedzie... Zadzwonilam do przychodni i powiedzialam, ze moge sie spoznic, ale sie zezloscilam!!!

reklama
Do góry