reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
dokładnie ja też wychodzę z założenia że byle by zdrowe

dziewczynki powiedzcie mi czy jak byłam na ostatnim usg (zdj w wątku badania) to jak by była ciaza blizniacza to było by już widać czy niekoniecznie? u nas w rodzinie się bardzo często zdarzają blizniaki stąd moje pytanie ;)

Ja dziewczyny do 3 ciąży uważałam,że te smaki i samopoczucie różne u danej kobiety w poszczególnych ciążach mają związek co do płci. Z dwiema pierwszymi córkami czułam się zupełnie inaczej niż z synkiem. Smaki kompletnie różne. Potem z Kają byłam pewna przez to że syn. Słone i ostre itd i tak się napaliłam na drugiego syna,że do dziś mam wyrzuty sumienia. Na prawdę to nie ma chyba jednak znaczenia :sorry:

o taaak ! ten posmak w ustach jest mega wkurzający! Magda, ja nie z UK, ja z Polski:D:D ale moj GP jest na urlopie i dopiero w nast piatek mam wizyte u Niego:)

Hej chwile mnie nie byłoa tu tyle nerwów
Aschlee, Jadźka, Kr0pek i wszystkie które potrzebują wsparcia trzymajcie się!
Madziolina jeszcze tylko weekend i juz będziesz spokojna do wtorku szybko zleci
Magada z uk same nie wiemy ile mamy w sobie siły dopóki nie musimy ich wykorzystać w tak trudnych chwilach. Po 13tc wszystkie do Ciebie foty damy i będziesz fachowo stwierdzać kto u nas siedzi:)
Milena co za dupek nie denerwuj się tylko od razu po mordzie lej!!Chociaż sobie na kims odreagujesz:)
Choco widzę pracowity dzień masz przed sobą, trzymam kciuki za wizytę:)
Bozienka, Margerita, Lady pozdrawiam
Ala macie zachcianki jak baby w ciąży heheh Ja takie miałam też przed więc mój nie widzi różnicy. Dzisiaj na śniadanko jajka na miękko podane przez mojego do łózka ech szkoda że w niedzielę sie to skończy
Dziewczyny tak sobie myslałam może warto byłoby wstawić gdzieś listę wizyt z terminem, wiedziałybyśmy kiedy za którą trzymać kciuki?
Miłego dnia wszystkim

reklama
Do góry