reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

No i po pracy :)
Zalozylam nowy watek dla Lutowych Mamus zza Granicy jakby ktos mial ochote to zapraszam :)

Carolajna ja tez do morza mam w sumie 45 minut, jeden z pozytywow mieszkania na wyspie, zawsze i wszedzie blisko do morza wiec co chwile organizujemy jakies wycieczki jednodniowe :) ale co innego pojechac nad morze na wakacje :) Ja larw i innych robakow nie lubie, podziwiam, ze trzymasz to w domu :D
Choco lacze sie w bolu.. I oby ta noc byla dla nas laskawsza :) Alex na szczescie cos nie cos rozumie i teraz mi robi cacy po brzuszku mowiac bejbii. W ogole on cos przeczuwal bo od dwoch tygodni nie mowil nic innego tylko bejbi :D
Malinka ja bym tylko kanapki z pasztetem i ogorkiem jadla, jak slysze, czuje i widze slodkie to mnie na mdlosci bierze blee
Eriska super, ze wszystko w porzadku! Troche zazdroszcze podgladania bo u nas robia tylko dwa USG jeden w 12tc a drugi w 20.. Narazie udalo mi sie zalatwic polozna na za tydzien ale to nic ciekawego bo tylko pobierze krew, wezmie probke moczu i zrobi generalny wywiad, a no i zabukuje mnie na USG. Super, ze jez raczke widzialas :)

reklama
Aj tam mnie dziś coś naszło i boje sie o naszego maluszka, zeby wszystko dobrze bylo..
Miałam tyle stresów, do tego dzwiganie i to kopanie i mam wyrzuty ze niewystarczająco o maluszka dbam :( jakoś mi tak smutno :(

Córcia usnela mi w końcu na kolanach kochana... ❤

Oj na pewno wszystko jest dobrze! Alex co sie uderzy czy ma zly humor czy dziaselka bola to chce na raczki, czasem mu tlumacze, ze mama juz nie moze go nosic ale czasem go biore bo jest mi go zal i nie chce zeby sie czul odrzucony przez malenstwo w brzuszku.. On na szczescie sam zasypia ale moj dzien wyglada tak: podniesc do umycia raczek, podniesc do fotelika, podniesc do wozka, podniesc do wanny i z wanny, podniesc do wozka na zakupy.. Caly dzien nosze to moje 11 kilo szczescia (juz pewnie 12). Twoja Anastazja juz chodzi?? Jak nie to masz na jedno lepiej a na drugie gorzej :) Jakos musimy te 9 miesiecy przetrwac, ale nie martw sie na pewno wszystko jest dobrze :*

Gwiazdeczko Anastazja dopiero zaczyna sama stawiać pierwsze kroczki :) po 3 mniej więcej :)
Ja wszystko wiem ale czasem przychodzi do człowieka do głowy coś takiego co nie da się racjonalnie wytłumaczyć i się człowiek denerwuje ..

Dziewczyny,boli mnie od rana podbrzusze... takie ciągnięcie... mam się martwić i pędzić do lekarza, czy to się zdarza czasem? Nie plamię. Co nie zmienia faktu, że jestem - że tak to ujmę - trochę spanikowana...

Ostatnia edycja:
Mnie tak już nie pobolewa ale jeszcze swą tygodnie temu ciągnęło i ze to normalne jak ci się organizm na dzidziusia szykuje w którym tc jesteś? Mi lekarka powiedziała ze jak by coś pobolewal to żebym magnez brała nawet 2-3 tabletki

reklama
Do góry