reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Betula ból większy bo macica się rozciąga. Weź leki i odpoczywaj, nogi do góry lekko. Gdyby nie przeszło i będziesz się niepokoić to jedź do lekarza.

reklama
Witam dziewczyny jak sie spalo? U nas ok, cala noc przespana ale pobudka o 6.40. Jakie plany na dzis? My idziemy do klubu maluszka,pozniej jakis spacer, na obiad kluski lane (nie moge sie doczekac) i pozniej praca. Dzis na szczescie tylko jedna wiec w domu bede przed 19 :)

Choco to pewnie chodzisz caly dzien na wpol zgieta :) jeszcze jakis miesiac i sama zacznie smigac :)
Betula ja bym poszla do lekarza tylko po to zeby sie upewnic, ze wszystko ok. Bol bolowi nie rowny a lekarze sa po to zeby wlasnie nam potwierdzac, ze wszystko ok.
Carolajna moze blizniaki? Chlopczyk i dziewczynka? :)

Trzymam kciuki za wicytujace :)

W klubie maluszka sie bawimy :) jest duzo roznych zabawek i duzo przestrzeni, sa tez inne dzieci do czterech latek wiec Alex sie z nimi bawi, chociaz w praktyce to wyglada tak, ze dzieci sobie odbieraja i podaja zabawki :D Pozniej jest przekaska dla dzieci a dla nas czas na kawe (dla mnie herbatka bo na sama mysl o kawie mam mdlosci), pozniej troche wiecej zabawy, na koncu sprzatamy zabawki i spiewamy piosenki. W sumie to trwa poltorej godziny a dzieci sie przyzywczajaja do innych dzieci i mam nadzieje, ze dzieki temu bedzie mu latwiej pojsc do przedszkola za jakis tam czas.

Gwiazdeczka ?
Nieeeee, ja chcę jedno.
Ale powiem Wam, że mam filmik z usg sprzed 2 tyg i wszyscy mówią , że tam 2 serduszka widać
Noo ale po ostatnim wyszło jedno i niech tak zostanie

reklama
Do góry