reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A tu widzę nocne życie kwitnie ;-)

Magda - bardzo bardzo Ci dziękuję :-* Teoretycznie większość z tego co napisałaś już wiedziałam, ale jak to opisałaś to wszystko wydaje się zdecydowanie prostsze. Teraz rozumiem skąd u mnie smak na tahini (samo, wyjadłam łyżeczką pół sloiczka) ;-) ale zacznę od buraków, bo sam poziom żelaza mam niezły.
To dobrze ze z Niką jest dobrze i oby nic się nie zmieniło w tej kwestii.

Landrynka - spokojnej pracy

Bozienka - to Ci się przygoda trafiła, widocznie dzień był zbyt spokojny ;-)

Gwiazdeczka - oj zasypiam... Cały czas. Dzieci co prawda średnio dają, ale jak się tylko trafi okazja to od razu korzystam.
A i humory też mam, naprawdę ciężko z tym walczyć.

Co do imion to hmm... Chyba w tradycję nam się wpisało wybieranie imion na ostatnią chwilę. Jakiegoś konkretnego w ogóle nie miałam, krótkie listy robiliśmy gdzieś w 8-9 miesiącu, a ostateczna decyzja tak tuż przed lub tuż po porodzie. Wasze propozycje mi się bardzo podobają. I pewnie jakbym mieszkała za granicą to wybierałabym coś możliwie pasującego i tu i tu.

Magda cuda... Hehe. Cos popsulas.

Chocko byla zylka taka linka zywej czerwonej krwi. Nie brunatna. Tylko zywo czerwona. Nie napisze co mi powiedziala polozna bo Madzia mnie zje:p
Ja na debili trafiam w sluzbie zdrowia. Jutro na odziale dzieciwcym jest lekarz co mu robie tlumaczenia to pojade moze on ze mna pojdzie i cos pomoze zalatwic. Zeby mnie ktos zbadal. Ja mysle ze ok. Jest. Co ma byc to bedzie. I bedzie tylko dobrze.

Zuzanka dzieki. Bedzie fajnie.... Frytki dla pijanych. Chociaz sie zawsze usmieje.

Dobraboc.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...Zobacz załącznik 699645Zobacz załącznik 699646Zobacz załącznik 699647Zobacz załącznik 699649

Nie nie, ja nic nie dotykałam. Napiszę do mojej przełożonej ;-) Może ona coś wie w temacie.

Bozienko tak, ja na kompie jestem teraz.

Zuzanko cieszę się,że mogłam Ci co nieco rozjaśnić :tak: Ta dieta jest mega prosta! Kwestia tylko kilku trików ;-)

reklama
Do góry