reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja tez sprawdzałam w księdze imion i miałam problem z chłopcem no naprawdę jakoś żadne nam się nie podobało filip jedynie i kacper z dziewczynką łatwiej ale też sprawdzałam czy była taka święta :)

reklama
Nova współczuję, pewnie wszystko będzie ok, ale co się stresu najadłaś to Twoje.
ja zjadłam dzisiaj dzisiaj taką mieszankę egzotyczną że aż cud że się nie pochorowałam.

Bozienko,nie uwierzysz ale sprzedałam dzieci o 20 mężowi i leżę w łóżku!!! Tak mnie ten ból głowy umeczył,że już nie mogłam nawet zjeść :no:

Jutro mąż ma zabrać dzieci na jakiś pokaz samochodów,a ja skocze do centrum po sandałki dla dziewczynek. Może i sobie coś nowego kupie. No chyba,że głowa mnie będzie boleć,to nigdzie nie wychodzę.

Ja również witam nową ciezaroweczke :-)

reklama
Ja tak miałam te bóle głowy z synkiem cała ciąże. Masakra dziewczyny. Teraz to tak mnie rano dopadło i od razu zero apetytu,zero chęci na cokolwiek...wszystko na siłę. Same wiecie :sorry: Aż mnie zmulilo na koniec. Dziękuję Wam kochane za dobre słówko :-)

Do góry