reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Milenia no wkoncu się odezwałaś :-) super se wszystko ok :-) no tak milenia czuje nie regularnie ale czuje zazwyczaj jak siedzę albo się położę. 4.5 cm to już spora dzidzia :-) musze sprawdzić który masz tydzień . Heh ciekawe ile będzie miał u mnie we wtorek :-)

Witajcie kochane :-)

Spałam jak dziecko 12 godzin!!! Cudownie :tak: Teraz mąż pojechał z dziećmi po pieczywko, potem jada na ten pokaz samochodów,a ja do centrum po sklepach pochodzić. Nawet chyba obiadu nie robie dziś,tylko jakiegoś gotowca kupimy :-p

Mielnia no wreszcie! Kochana,nie rób tak więcej ;-) Cieszę się, że maluszek ślicznie rośnie :tak:

Miłego dnia kochane!

Witam i ja!

Spalam jak dziecko i czuje sie o niebo lepiej, synek zezwolil nawet pospac do 7.30!! Szybko sie zebralam pojechalam do pracy, zrobilam trening przed otwarciem i od razu sie czlowiek czuje o niebo lepiej. Jeszcze dwie godzinki i do domku, pogoda ladna wiec bedzie dzien ogrodkowy!

Margarita poczekaj az dzidzi przyjdzir na swiat wtefy osma rano bedzie jak teraz poludnie :)

Milena super, ze wszystko w porzadeczku! Ja tez czuje takie jakby ruchy dzidzi czasami :)

Magda ciesze sie, ze bol glowy minal. Udanych zakupow!

Na HBO2 jest film. O kobiecie, która traci dziecko pod koniec ciąży a później mimo rozstania z mężem znów będzie w ciąży. Ale rycze !!!!! Film na faktach.

P.S. tak właśnie pojechałam do pracy

Ja też się nawet wyspałam (patrząc na ostatnie standardy). Miśkowi właśnie ostatnie 3 się przebijają. Jeszcze noc, dwie i powinno być trochę lepiej, bo od tygodnia funduje mi 2 godz przerwę w spaniu, tak od 2 do 4.
Do tego ma okropną wysypkę. Juz nie mam pojęcia od czego, mamy alergików - czy jest opcja, że to przez to malowanie? Tylko wróciliśmy do domu, a tu cała buzia, plecy, brzuszek, nawet pojedyncze kropki na ramionach. Ech...

Kropek - u mnie waga od tygodnia szaleje, w ciągu dnia potrafi się zmienić o ponad 1 kg, raz w jedną, raz w drugą stronę. Wyciągając średnią ciągle jestem na 0.

Choco - tez mam ambitny plan na dziś, także trzymam kciuki za nas obie ;-)

Nova - udanego wypadu

Milenia - dobrze ze się odezwałaś. Lekarz faktycznie świnia, choć ich też ostatnimi czasy podobno bardziej kontrolują, jeśli chodzi o zwolnienia dla ciężarnych. Mój NFZowy nie pytając mnie sam stwierdził, że dolegliwości nie mam i czuje się świetnie. Tylko dlatego, że się uśmiechałam ;-)
A poziom "pomyślunku" u prowadzących przechowalnie dla dzieci, woła o pomstę do nieba.

Magda - w końcu i Tobie udało się odpocząć - obyś jak najczęściej miała taką możliwość :-) udanych zakupów :-)

M. właśnie zalicza drzemkę, O. działa ze mężem, a ja idę ogarniać papiery.

reklama
Do góry