reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam! Nie wiem co sie dzieje spiaca jestem, ze nie wiem a jak staram sie uspic w nocy albo jak znajde chwilke na drzemke to przerwacam sie z boku na bok i nie dam rady usnac :(

Dzis ide do poloznej :)

U nas szaro buro i pada, normalna angielksa pogoda

Landrynko dobrze, ze wyjasnilas wszystko w pracy, teraz bedziesz miala chociaz troszke lzej. Ojej a co to za klotnie z mezem?? Echh Ci faceci..

Bozienka ja na sama mysl o kawie mam mdlosci! Ale oby mi przeszlo bo dlugo tak bez kawy nie wyrobie. W sumie kilka dni temu jeszcze nie moglam jesc slodyczy a teraz bym jadla slodkie od rana do wieczora :)

Madziolina, Choco wypoczywajcie i korzystajcie z urlopow ile mozecie!!

reklama
Witam się i póki co tylko melduję że krew oddana. Wyniki będą po ok tygodniu. Teraz pozostaje już tylko czekać i trzymać kciuki. Ściskam Was laseczki i pedze dalej. Odezwę się później.

Jadzka pokaz zakupy pokaz...
Gwiazdeczka tak to jest jak raz stanie przy zlewie i mi pierniczy jaki to ja brudas ze raz niepozmywane. Furi dzis dostal. Bo z wxzoeajszej kolacji niepozmywane. Nagadac sie musial i dostal walize. Nosz juz nie wytrzymalam.

Magda teraz czekamy na dobre wyniki.

Do roboty dzis nie ide. Zle sie czuje. Dzis znowu brudzilam. Wiec nadal nic nie robie. Odpoczywam. Ile wlezie. Buzki.

reklama
Do góry