reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Landrynka a dlaczego nie miałaś czyszczenia? Sama nie chcesz? Czy lekarze? Przeciez to niebezpieczne, nie czekaj, odzyjesz psychicznie jak bedzie po wszystkim. U mnie łyżeczkowanie było szybkie i bezbolesne. Nie znioslabym czekania.... Trzymaj sie

Zrobilam dzis rosół którego zapachu nie moge znieść, leczo brzmi zachęcająco ale narobie sie a potem mnie zemdli i tyle bedzie...

kasieczek współczuje, wymiotowanie mnie ominęło, przynamniej tyle.

Maz wybył gdzieś z córa a ja leżę plackiem, choć na przeciwko cos wiercą i dostaje do głowy, zaraz chyba komuś tam zrobie krzywdę :/:/

reklama
Ja w końcu wróciłam do siebie u rodziców dobrze ale u siebie....:)
Nadrobić Was to równa się z cudem a nadrobić i odpisać wszystkim niemożliwe:-p

Madziu baardzo się cieszę, że u Ciebie powoli wszystko rusza z miejsca i to w dobrym kierunku:)

Wy piszecie o jedzeniu a ja dzisiaj na wagę a tam 1kg na plusie! dziwne uczucie bo zawsze starałam się dbać o linie, muszę się z tym oswoić:) W piątek znikam na plaży na 2 tyg bez tel bez kompa itd ach w końcu!
Ja już po wizycie zaraz napiszę i pokażę Wam moje dzieciątka na odpowiednim wątku:)

Jejku jak gorąco aż mózg się gotuje czytam i już niewiem co miałam odpisać no masakra.

Kasiu współczuje trzymaj się kobitko.

Ktoś pytał o węgiel ja czytałam że można w ciąż ale nic nie pisało czy też w I trymestrze wżuce fote bo tam kilka było takich info ale może sprubój z tą czekoladą ja jeszcze o bananach słyszałam.

Zuza ty widze z wrocka mam pytanko robisz usg 3d jak tak to może coś polecisz

Hej dziewczyny! Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy. Jestem nowa na forum i jeszcze nie za bardzo ogarniam, ale mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości. Mieszkam w Niemczech, ale termin porodu mam na 27 lutego, więc myślę, że pomimo tego, że nie jestem w Polsce to do "lutówek" się też zaliczam :-) To moja pierwsza ciąża i jestem po 30-tce. Cieszę się bardzo, choć jeszcze do końca nie dowierzam, że jedno z moich wielkich marzeń i pragnień właśnie się spełnia. Niestety jeszcze nie przeczytałam wszystkich wiadomości (a jest 412 stron na chwilę obecną), więc jestem trochę do tyłu, ale postaram się wszystko nadrobić w najbliższych dniach.
Pozdrawiam wszystkie ciężarne i życzę dużo zdrówka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

reklama
Szybko czytam, więc dam radę, a jutro mam cały dzień wolnego! :-D Tylko, żeby mi się wszystkie wątki i mamuśki nie pomyliły :sorry:

Do góry