reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mi też po wodzie niedobrze, kupuję takie smakowe, bo się nasluchalam od różnych lekarzy, że sama woda tylko przelatuje przez nerki, a nie zostawia żadnych elektrolitow, które są potrzebne w takie upały. Piję mało, bo zapominam o tym, a ciśnienie i tak wysokie.

Cześć Dziewczyny

dawno się nie odzywalam, ale u mnie bardzo średnio, w wekeend znów wylądowałam na pogotowiu z silnym krwotokiem ;/ nie poroniłam, ale lekarze nie znają przyczyny. Na przyszłej wizycie poproszę o dokładne przebadanie wszystkiego, mam tego pomału dosyć, czuję się jak na bombie zegarowej...
Do tego w domu napięta atmosfera, z mężem prawie nie rozmawiam, przez ta wlasnie sytuacje, ale nie mam siły o tym opowiadać

Nie chcę Wam smęcić, postaram się czasem odezwać, ale czytam Was na bieżąco :) MIŁEGO DNIA

Nova wspolczuje :/ chlopy niekiedy nie rozumieja tego co my czujemy,albo po prostu martwi sie tak jak Ty i dlatego tak :( Kurcze trzymam kciuki zeby sie poprawilo &&&&&&&&

Mam pytanie czy ktos ma jakies dolegliwosci bolowe stawow?konkretnie chodzi mi o stawy kolanowe i biodrowe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry