reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Jestem i ja :)
Cos ostatnio nie moge sie zbytnio wbic w rozmowe.
Nie wiem czemu. Troche za duzo na głowie. Ale na biezaco czytam i wszystko wiem :)
Ciesze sie z udanych wizyt i ze z maluszkami wszystko dobrze :)

reklama
Choco - ja mam to samo, co jakiś czas tu zaglądam, doczytuję i zaczynam odpisywać. I zawsze coś... Dzisiaj już chyba 4 raz zaczynam.
Po mnie już widać ze jestem w ciąży, ale dalszym "bliskim" chce powiedzieć po wtorkowym badaniu. A moja teściowa na ten przykład zorientowała się sama ponad miesiąc temu. A widzimy się od święta...
U mnie dziś dzień leniwy bo upał jest nieznośny. Po południu bylam u koleżanki i dostałam od niej rzeczy po córce - super bo dla moich dzieci będzie na teraz i następne 3 lata, ale jak ja to wszystko ogarnę..?

Witam wieczornie :-)

Spokojnie tu coś. U nas się poprawiła na chwilę pogoda, więc oczywiście cały dzień bylismy w ogrodzie. Jutro mamy 19 stopni i słonko, więc
lecimy na plażę :-) Wiem,że w Pl taka pogoda, to kiepska na plaże, ale u nas to prawdziwe lato ;-)

Szmokuss nie panikuj. Ja nie mam żadnych objawów. No nic dosłownie, a w ciąży jednak jestem :-)

Bozienko
ja kupiłam sobie świetny leżak z poduszkami. No tak, jak na nim mi wygodnie, to chyba nigdzie indziej. Polecam nad wodę ;-)

Gwiazdeczko
ale super! Pięknie,że udało się zdobyć kolejne usg. Cieszę się razem z Tobą i podzielam zdanie, co do własnej prywatności ;-) No i u nas też pogoda lepsza, więc jutro plażing :-p

Margarita
mojemu mężowi przeszło zwalanie wszystkiego na hormony ciążowe gdzieś ok 3 ciąży, kiedy zorientował się, że i bez ciąży te same rzeczy mnie denerwują. Inna sprawa,że i ja odpuszczam wiedząc, że mogę wybuchnąć z byle powodu. Niemniej jednak, jak słyszę od kogoś, żebym dała spokój, bo mi hormony ciążowe buzują, to aż mnie telepie!!!

Nova ja z tych, co nigdy detektora nie chciałam, a jednak się skusiłam. Na razie 3 razy znalazłam swoje tętno, ale mam zamiar dziś wieczorem dopaść mojego wiercipiętkę :-p

Carolajna ja byłam z synkiem już w 25tc, jak dopiero moje kolezanki się zorientowały,że będzie dzidziuś. Owszem, widziały,że rosnę, ale głupio im było zapytać :-D Także kochana, odpowiedni ubiór i wszystko się da, ale wiadomo...po co ukrywać? ;-) Ja wtedy po prostu nie czułam potrzeby im mówić, a one nie pytały :-)

Madisoni oj jak ja tego nie lubię! Najpierw dać popalić, a potem uznać, że nic się nie stało :eek: Kochana, nie daj się! Poprawy sytuacji życzę :tak:

Choco, Zuzanka ważne,że znać dajecie :-) Przyjdą jesienne wieczory, to będzie aż huczeć na forum :-)

Magda w ciąży z córką do 6 miesiąca nic nie było widać. A teraz jakbym założyła coś obszernego to jak słoń w namiocie. Okropnie wielka tak wyglądam. Bierz pod uwagę mój wzrost.
A i tu raczej pytają znajomi ;)
Dużo osób wie z Facebooka bo tam się pochwaliliśmy ;)

Dobre chęci to nie wszystko, strój mąż przywiózł ale paskudnyyyyyy i leży okropnie. Cóż, pozostaje mi jednoczęściowy ; ( :(

Dziękuję :)
Nie lubię oglądać programów o problemach w czasie ciąży (jakichkolwiek), bo mnie to niepotrzebnie dołuje.
Z tego wszystkiego zapomniałam dodać, że dziś poczułam pierwsze ruchy :-)

Ale to piękne jak ratują życie :)
No ja właśnie siedzę i się wsłu****e sama w siebie bo coś czuję i coś więcej niż łaskotanie

reklama
Do góry