reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam się I ja :-) pospala dzisiaj do 11:30 ale to było piękne :-D co prawda wstałam z bólem głowy ale fakt spania do tej godziny ... coś pięknego ;-) z tym farbowaniem włosów to różnie mówią ja farbowałam przed weselem i nic się nie dzieje ani nie działo ;-) a wtedy byłam hmm chyba w 7 albo 8 tc ;-) teraz tez musze juz zafarbowac bo odrosty są ;-) ale jakoś weny na to nie mam ;-) wczoraj przed snem ponawiłam się z maleństwem :-) pięknie odpowiadał na zaczepki ;-) brzuszek podkakiwal i czuje juz ruchy coraz wyżej ;-) i właśnie takich kopniaczków się nie mogłam doczekać . Mąż jutro kończy służbę i mam nadzieje ze na dłużej będzie w domu :-) opcja jest do listopada albo do połowy września wole ta pierwsza ;-)
Witam nowe dziewczyny :-)

reklama
My mieliśmy ten kokosowy ale szybko wymienilismy bo jakiś taki twardy, niewygodny był

Corolajna mniam pysznosci, ale mi smaka zrobilaś ;)

Emka ja mam długie włosy i grzywka na bok, od zawsze mam długie, jakoś się przyzwyczailam w krótkich się zle czuję. To powodzenia u fryzjerki, niech Ci coś ładnego zrobi ;)

Carolajna podesłałabym Ci kogoś bo mamy firmę hydrauliczną z mężem ale myślę, że szybciej będzie ten Twój zamówiony hydraulik niż ktoś od nas bo to drugi koniec Pl :-)

Wszystkim wizytujacym zycze powodzenia i czekam na dobre wiesci!!

Przyszedl mi list, kolejne USG mam 2 pazdziernika, to tylko miesiac i pare dni i w koncu dowiem sie kto mieszka w brzuszku :) w miedzyczasie za dwa tygodnie musze isc na wizyte kontrolna do poloznej.

Sarna pewnie przylacz sie, to Twoje pierwsze? Ja mieszkam w Anglii, jest tutaj oddzielny watek dla mamus zza granicy jak masz ochote to tez tam cos napisz :)
Choco glowka do gory, jutro bedzie lepiej :)
Kati zycze udanych zakupkow!
Emka u nas dzidzius odziedziczy materac po Alexie, najzwyklejszy na swiecie. To jakis old schoolowy lekarz chyba bo nie ma zadnego potwierdzenia, ze farbowanie wlosow jakkollwiek wplywa na dzidziusia ;)
Bozienko ale Ci dobrze tak dlugo spac :o ja to jakbym mogla to bym spala i spala ale sie nie da trzeba Lobuza pilnowac :)

reklama
Do góry