reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Heh, ja mam inspekcje pracy na głowie. 09.09 zakończyła się kontrola a dzisiaj Pan sobie wpada bez zapowiedzi i pracowników zaczyna przesłuchiwać. Szybko go sprowadziłam na ziemię.

reklama
A co oni się tak uparł na kobiety w ciąży ?? Pierdziele w życiu nie kozystam z l4 ani na dzieci ani na siebie jedynie teraz i przy synu a oni się czepiają . Carolajna chyba raczej napewno tego zrobić nie może skoro kontrol się skończyła tc teraz musieli by ją wznowić

Ja po ostatnim poronieniu miałam małe powikłania i załamanie nerwowe więc byłam na L4, przyciągnęli mnie w zusie pięknie. Ale nie dałam się.

Bozienka, Ty też? ja kurcze też zawsze uczciwie pracuję, nie biorę L4 ani opieki a jak człowiek faktycznie źle znosi ciążę to muszę po zusach jeździć i się tłumaczyć :baffled:

Carolajna, cierpliwości z nimi życzę ;-)

Olcia a od kiedy jesteś na l4 ?? Bo mi pisze w piśmie ze wstrzymują od 27.07 do 19.09 i nic wsumie więcej co będą kontrolować co będą wyjaśniać no nic kompletnie nawet numeru tel nie ma tylko podpis jakiejś babki i to nieczytelny

reklama
Bo by zrobili jak u nas i byłoby po problemie. Zwolnienie tyle płatne,że nikt nie chce chodzić, a w zamian za to,pracodawcy obchodzą się jak z jajkiem z ciężarnymi i wszyscy są zadowoleni.

Do góry