reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Co tu tak cicho? .ja już wykąpana leżę. Nie chciało mi się włosów suszyć to jutro będę płakać, że stoją. Ale za to piesa wykąpałam.
Jutro rano jedziemy do Ikea z mężem, mamą i dziećmi. Muszę kupić kilka rzeczy drobnych i mężowi półkę do biura. Za tydzień wymieniam meble u małej, nie wiem co zrobić z poprzednimi???

reklama
Dziewczyny - mam nadzieję że u Was humory lepsze. Mój nawet względny, choć dalej mnie coś trzyma, ale opatulilam się, wypiłam ciepła herbatkę i idę spać.

Carolajna - u nas też szykuje się kolejna wyprawa do Ikei - zastanawiamy się jak przerobić pokój dzieci, żeby trzecie też się tam zmieściło ;-)

Hehe wy się zastanawiacie nad zmianą pokoju a ja muszę mieszkanie na większe zmienić ;-) cały czas szukam ale nic ciekawego narazie nie ma raczej są ale cena zabija ;-) myślimy z mężem nad wynajęciem domu :-) ojj to mi się marzy nie wielki domek ogrodzony z dużym ogrodem dzieci na pole bezpieczne dwa pieski ;-) ehhh może się uda jeszcze w tym roku :-)

No i jednak się nie wyspałam. Dzieci złapały wirusa ode mnie i całą noc marudziły na zmianę. Tyle dobrego, że koło 7 mąż mnie zmienił i jeszcze chwilę pospałam .
Bozienka - my planujemy budowę domu (mamy działkę ), ale coś od dwóch lat tematu nie możemy ruszyć :-|

Ostatnia edycja:
U nas narazie dziecko będzie miało pokój w naszej sypialni, a później pomyślimy :-)
Pół nocy nie spałam, bo głowa mnie bolała, na szczęście już przeszło, śniadanko miałam podane i zapowiada się miły, leniwy dzień :-)

Bozienka u nas na osiedlu były 130m2 domki z ogrodkiem za 1600 do wynajęcia wiem ze z jednej strony dużo ale rąk sobie myślę jak kurna zdzieraja za mieszkanie 2-3 pokojowe 700-1000 zł to chyba 1600 to całkiem niezła cena :)
Jakby cie to interesowało to jak się zwolni to dam znac ;)

Ta pogoda dobija szaro zimno nie przyjemnie te skoki mnie zabijają najpierw 30 stopni na drugi dzień 10 oszalec można

My z pokoikiem właśnie myślimy bo nam się marzy stworzyć taki przytulny nie psrrokaty coś w stylu skandynawski :) dla chłopca mialam całą wizję a dla dziewczynki jeszcze jakoś nie ;)

reklama
Do góry