reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Trzymac kciuki za niecaa godzine mam wizyte oby dzidzius pokazal co ma miedzy nozkami.

My jak zwykle wszystko na ostatnia chwile, obiad robiony w pospiechu, Alex jak nigdy nie spi o tej porze tak mi padl na dywanie :o ze zmeczenia 40min temu wiec zamiast go oddac do siostry zeby tam mial drzemke bede go musiala obudzic i brac z nami na usg, wlasnie sie obudzilam, ze nie mamy drobnych na parking i maz polecial szybko wyplacic i rozmienic kase. Typowy dzien w naszym domu jak trzeba cos waznego zalatwic :) Zaraz po jade do pracy wiec odezwe sie wieczorem.

reklama
Carolajna nikogo nie pouczam. Po prostu piszę co myślę. Tez mam swoje doświadczenia i firmę, dzieci, dom oraz zwierzęta na głowie, a mimo to inne priorytety. Ty zrobisz jak zechcesz. Przecież ani raz nie napisałam, że masz robić inaczej. Wydaje mi się jednak, że wyrażenie swojej opinii na forum nie jest przestępstwem ;-)

Natka miewam różnej maści bóle i nie martwią mnie one. Maluszki rosną teraz bardzo szybko,więc trudno aby nic.tam się nie działo :-)

reklama
Do góry