reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jadziu, Kropeczko ten ból o.którym piszecie,to wygląda na początki rwy kulszowej. Często się w ciąży zdarza niestety. Polecam dużo leżenia w pozycji krzeselkowej,aby odciążyć lędźwiowy odcinek kręgosłupa. To jest paskudne,ale mija wraz z ciążą. Uważajcie na siebie :*

Bozienko oj to wysoko goraczkuje. Tez bym szła sprawdzić. Mam nadzieję,że w końcu poczuje się lepiej. Daj znać po wizycie :happy:

Bettina Hehe...no jeszcze mi się nie zdarzyło w żadnej ciąży wstawać w nocy jeść :-)

Z tym łożyskiem to wszystko przez to, że ostatnio mnie troszkę jedna babka w błąd wprowadziła. Powiedziała, że accreta nie zdarza się kiedy łożysko jest na tylnej ścianie. Nie wiem....wtedy byłam już chyba zmęczona tym siedzeniem tam i nie dotarło do mnie,że przecież sama jestem przypadkiem,gdzie w zeszłej ciąży miałam też na tylnej ścianie i właśnie przyrośnięte. No mam jednak wrażenie,że oni olewaja ten temat łożyska. Sprawdzili, że nie przodujace i finito. Ale ja nie odpuszczę. Za dwa tygodnie w Cardiff powiem lekarzowi o swoich odczuciach. Można zrobić rezonans i przygotować lekarzy jakby coś miało być na rzeczy, a nie udawać, że problemu nie ma. Takie to moje nocne zmartwienia :huh:

A ja mam dwa dni męża i trochę staram się porobić porzadki: prania, wietrzenia, odkurzania itp. Później spacer i pranie wózka u Babci na działce. Mam nadzieję że najwięcej uda się zrobić bo ładna pogoda :)

Ooo tak z tym lerzeniem mi pomogło :-)
Magda no właśnie gorączka nie spada najmniejsza jest 38.5 i to juz od soboty wieczora mówi ze go gardło boli zachrypniety wiec nie ma co czekac .
Madzia ja wiem ze ciekawość ale zrobiłaś największy błąd czytając o tym w necie ehh tam można różne rózności przeczytac ;-) .

reklama
W weekend byla piekna pogoda i pojechalismy do zoo w sobote :) w wczoraj praca i pozniej mielismy gosci i tak nam zlecialo :)

Mnie tez plecy mega bola na dole w krzyzach do tego stopnia, ze czasami ciezko mi synka podniesc :(

I znow poniedzialek, byle do piatku.. Miala byc piekna pogoda a dzis leje i wieje, zimno i nie przyjemnie :(

Do góry