reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda jestes pod opieka lekarzy, masz leki oby było dobrze, cholerstwo Cie dopadło ale musisz mieć dobre nastawienie, Theo to duży i silny chłopak, dacie radę

Asch uważaj na siebie, dieta i pomiary pod kontrola , a będzie dobrze, trzymam kciuki

reklama
Aschlee będzie dobrze.
Ja wyprodukowałam córce bluzkę z krwią na jutro na Halloween w szkole, zrobiłam ciasto na pancakes bo mnie wzięło a nigdy nie robiłam. Marzyłam o nich od 3 dni, z syropem klonowym.
Mąż wraca do domu ale po drodze chce jechać do lekarza...czyli źle z nim ; (

Hej dziewczyny, oj widze, ze dzis nie za bardzo pozytywny dzien.

Magda-kciuki zaciskam, bedzie dobrze! Jestes pod stała kontrola, masz diete, dasz rade, Theo to silny chłopak i taka tez ma mame :-)

Aschlee bidulko, no nieciekawie z ta cukrzyca, ale Ty tez dasz rade. Dieta nie jest taka zła, trzeba tylko byc zdyscyplinowanym, a przynajmniej pomozesz i sobie i dziecku. Zeby tylko insulina nie byla potrzebna.
Ja mam glukoze za 2 tyg. Boje sie jak wyjdzie, bo słodkie uwielbiam i czesto jem po prostu to na co mam ochote, wiec nie wiem jak to bedzie. Na razie przyjmuje zelazo, bo mam lekka anemie, ale magnezu i potasu tez mi brakuje, bo w nocy skórcze łydek mnie łapia, a w dzien czesto drga mi lewa powieka. Ach te nasze mały szkraby-zabieraja nam wszystkie witaminki ;-)

A ja sie wam pochwale, ze byłam dzisiaj na basenie :-) popływałam i o niebo lepiej sie czuje. Mam nadzieje, ze znajde czas i ochote, zeby popluskac sie chociaz raz w tygodniu, bo bardzo mi tego brakuje, no i zadyszki przy tym nie mam ;-)

Bozienka i Kropek a co wam napisać? W Polsce z urzedami sie nie wygra. Szkoda tylko zdrowia i nerwow. Jedyne co mozna zrobic to cierpliwie czekac na rozwoj sprawy, no bo przyspieszyc i tak nie ma jak :-( tylko jak tu normalnie zyc skoro nie ma za co? Porażka...

A reszcie zycze zdrówka i dobrej nocy i lepszego dnia jutrzejszego :-)

A i witam nowa mamusie!

Madzia trzymam kciuki żeby było dobrze i tak tez będzie! Theo jest silny i da radę [emoji8] a poza tym jesteś pod opieka doskonałych lekarzy.

Aschlee dbaj o siebie. Dasz radę!

Carolajna powiedz mi co za saszetki kupiłaś? Mnie tez rozkłada już 3 dzień i nie wiem jak walczyć [emoji17]

Beemik oj te maluchy zabierają nam witaminki [emoji1] czasami się śmieje ze mam takiego małego kochanego pasożyta w brzuszku [emoji1] a co do basenu to ja się boje żeby niczego nie złapać [emoji17]

Bozienka czytałam to na fb. Jakaś cwaniara z tej laski. My uczciwe się boimy, wstrzymują wypłatę a takim cwaniarom się udaje.

U mnie przeziębienie mnie rozkładana na dobre [emoji17] w dodatku zmarła babcia mojego męża. W sobotę pogrzeb a ja nie wiem czy jechać czy nie...

reklama
Do góry