reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mniam. Ale mi pyszne pancakes wyszły!

Załączniki

• 1446150958516.jpg
    1446150958516.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 52
Ja już troszkę ochłonęłam.
Popłakałam mężowi w rękaw, wyrzuciłam z siebie wszystko i byle do przodu. Najbardziej wystraszyły się dziewczynki, bo oczywiście pierwsze pytanie było, czy Theo jest chory
icon_cry.gif
Teraz muszę opracować sobie dietę i troszkę przeorganizować wszystko,żeby jednak mieć czas na odpoczynek. Babeczki dziś mnie uspakajały jak mogły, że będziemy kontrolować i w porę reagować. Ja wciąż nie ogarniam, jak to możliwe,że 3 ciąże nie miałam tego, bo zazwyczaj ma się od pierwszej ciąży. Boję się,że będą tak złe wyniki,że będą musieli robić dużo wcześniej cc :-(

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i dobre słowa. Na prawdę dużo to dla mnie znaczy, kiedy nie muszę ze wszystkim być sama.
s035.gif

Bozienko ja już pisałam,że to co w Pl wyprawia ZUS jes karygodne. Ja wiem,że Ty jedna nic nie zrobisz, ale to jest wina państwa. Prawo jest ułomne skoro takie rzeczy mają miejsce. Przykro mi,że takie coś Cię spotyka. :sorry:

Carolajna zazdroszczę płaszcza! Ja wciąż bez kurtki. No i nie daj się choróbsku :tak: Widziałam bluzkę na FB. Jest genialna :-)

Ati cytryna u nas jest niedozwolona. Tak samo picie wody w trakcie czekania na pobranie. Wiem jednak,że praktyki są różne. Dasz radę bez cytryny. Trzymam kciuki! ;-)

Choco tak. Tzn, gdyby nie doświadczenia z poprzedniej ciąży, to bym nie przypuszczała nawet. Na to nie ma rutynowych badań. Trzeba robić specjalnie funkcje wątroby. Ja czułam,że to nadchodzi. Miewam już takie irytujące swędzenia ciała, zwłaszcza w nocy. Tego nie da się opisać. Niby swedzenie, ale to są bardziej miliony szpileczek wbijane w ciało. W poprzedniej ciąży jak się zgłosiłam do nich, to normę miałam już przekroczoną 15 razy, a po 3 dniach 40 razy!!!!! Ale wtedy nie sądziłam,że to cholestaza, kiedy przyszły te pierwsze objawy. Teraz myślę,że wyczułam dziadostwo szybko. Może uda się nad tym zapanować :baffled:

Aschlee
ponieważ miałam to poprzednio, to oni mi od początku ciąży mówili,że teraz będziemy musieli mieć pełną kontrolę po 25tc. No i stało się. Od ok 2 tyg miałam to dziwne swędzenie, ale póki co delikatnie. I w sumie wczoraj sądziłam,że wyniki będą ok. Chciałam tylko się upewnić :-( Ty kochana nie bój się tej cukrzycy. Dasz sobie radę. Jak coś, to pisz. Pomożemy. Gdyby była tragedia, dali by już insulinę. Zobaczysz,że dieta pomoże :-)

Demolko
tak jak pisałam dziewczynom. Czułam,że nadchodzi. To jest tak specyficzne swędzenie, że cieżko uznać za coś innego :sorry: Mam nadzieję,że ból głowy się nie rozwinął i jutro go nie będzie :*

Novaspace
z tym nastawieniem, to wiadomo.....wierzę mocno,że będzie ok, ale boję się strasznie :baffled:

Beemik super sprawa z tym basenem! Ja kocham pływać. Korzystaj jeśli tylko możesz ;-)

Żaba bardzo mi przykro z powodu babci męża :-( Zdrówka dla Ciebie!!! :tak:

Jadziu staram się! Pomimo całego strachu wierzę,że będzie ok :sorry:

Bozienka ja czosnku nie dotknę, mleka tym bardziej. Mnie zaczyna dopiero brać więc jest szansa, że coś pomoże.
Oczywiście oprócz tego (bo można tylko 2 saszetki) piję herbatę z cytryną i jem miód prawdziwy (do herbaty nie ma co dodawać, w gorącym traci właściwości).

Magda no trafiłam przypadkiem, jutro się sfotografuję a teraz poszukam w necie czy jest taki.

Madzia płacz jest potrzebny uwalnia wtedy wszystkie emocje ..... ja wierzę że będzie dobrze wiem ze ciężko Ci jest a zwłaszcza teraz ale staraj się nie dopuszczać złych myśli .
Ja tak trochę z innej beczki mam w domu magnez slow-mag b6 i tak się zastanawiam czy mogę go brać lekarz nie powiedział dokładnie jaki mam brać poprostu powiedział żebym brała 3x1 na recepcie tez nie napisał magnezu

reklama
Do góry