reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Madzia czekamy na wieści :-)

Ja dzisiaj w miarę się wyspałem, byłam tylko obudziła o 3 i czytałam do 4 a potem usnęłam dalej. Mąż dzisiaj w domku pewnie już śniadanko szykuje, chłopców tylko słyszę jak dokazują.

Życzę każdej spokojnego weekendu.

reklama
Madzia trzymam kciuki :)

Oj dzisiaj mimo ładnej pogody jestem strasznie słaba.. :( a tu co, jutro mikołaj i trzeba wyruszyć za prezentami dla dzieciaków.. ale mikołaj będzie skromny w tym roku, bardziej się skupimy na prezentami pod choinkę. Oprócz naszej dwójki to jest jeszcze czwórka od szwrgrow, no wiec sumka się ładna na te święta uzbiera :) udanego dnia dziewczyny, ja się zbieram na drobne mikolajkowe upominki :) hmm ale co tu dla męża?? Jak nie zasłużył ;)

Kati to mężowi rózgę! mój w zeszłym roku dostał od Mikołaja i był przeszczęśliwy, pół roku trzymał ją w domu i wszystkim pokazywał hehe

Madziu czekamy na wieści:)

Aschlee jak idzie insulina? unormowały się cukry? jakieś nowe arcydzieła stworzyłaś?

Ja na Mikołaja zawsze dzieciakom słodycze kupowałam a pod choinkę coś konkretniejszego.
A dzisiaj sałatka jarzynowa i rogaliki drożdżowe bo za wszystkimi chodzą:)

Miłej pięknej soboty!

Demollka rozge powiadasz dostal? Musial niezle narozrabiac ;)
Mniammm salatki jarzynowej dawno nie jadlam a uwielbiam :tak:
Ja dzis kluchy slaskie robie :)

A no powiem Ci ze nie jest tak zle jak myslalam :) cukry sie unormowaly i oby tak zostalo juz do konca.Teraz tylko kontrole co tydzien i ktg co tydzien.
Od kilku dni nie najlepiej sie czuje,czesto boli mnie brzuch i blizna ( w poniedzialek bede musiala powiedziec o tym).Bol tej blizny jest taki jakby mialo ja rozerwac szczegolnie przy korzystaniu z toalety :(

reklama
Do góry