reklama

Lutowe mamy 2017

Wyobraźcie sobie ze wczoraj mierze sobie cukier u babci i wyszedł mi trochę podwyższony a ona do mnie "aaa w ciąży to tak jest". A nic jej nie mówiłam :p
Dobre! To tak samo jak mój mąż mówi że jego mama mnie zobaczy i powie że jestem przy nadzieji.

85993e3khvkj6go2.png

reklama
Moja mama zawsze wie. Z pierwsza córka poznała po głosie. Rozmawiałyśmy przez telefon a ona do mnie - Ania jesteś w ciąży . Przy młodszej się dopytywała co chwile czy czasem w ciąży nie jestem. Teraz tez oszalała i już od tygodnia się dopytuje - a na pewno, sprawdzałam? może jednak jesteś . Jakiś ciążowy radar ma

a nie da się tutaj miec grupy zamkniętej ? albo może założymy grupę zamkniętą na innym portalu tylko za jakiś czas żeby jeszcze inne lutówki miały szansę dołączyć , wiem że na portalu Vitalia jest taka mozliwość bo sama w takiej byłam jak planowałam ślub ;););) wydaje mi się że to byłoby lepsze od facebooka:)

reklama
ja też mam takie zdolności , zawsze poznam jak któraś kumpela w ciąży , zazwyczaj coś jest takiego w twarzy innego , nie wiem jak to wytłumaczyć wam nawet ale nawet zdażyło mi się raz że wiedziałam o ciązy rzyjaciółki wcześniej niż ona :D i dopiero jak jej zapytałam czy jest to zrobiła test:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry