Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe ok, mówiłam ze się nie znam ale się nauczęKasia.zosia założyć forum musi administrator, moderatorzy muszą mu listę członków dostarczyć bo tylko admin może ich dodać do zamkniętego. Wątków się przenieść nie da. Jagodka mamy zamknięta grupę a nie forumPonoć przewaga forum jest taka, że lepiej się w apce obsługuje, ale mnie to akurat obojętne z tapatalkiem. Tylko żeby nie być na publicznym ze wszystkim - obojętne gdzie.
Gratulacje dla wszystkich urodzonych maluszków i ich mam! Dużo zdrówka!
Rozmaryn - powodzenia! niech ta nic przyniesie Ci wreszcie tego dzidziusia!
Strach mnie obleciał Elenna przez Ciebie! Ale moja Mary wie, że to jeszcze nie nasz czas i czekamy cierpliwie 4 tyg bo mama nie jest jeszcze na "to" gotowaza grosz nie czuję, że jestem w ciąży. Czuję się tak jakbym tydzień temu robiła test. W ogóle mi nie spieszno do porodu a tu już tyle się dzieje... czemu, czemu chcecie tak bardzo już urodzić?
Z tego co patrzyłam na nasza listę to kasiulinka miała termin właśnie 16.02 a Elenna nawet później bo 19.02Mnie też strach obleciał jak zaczęło się dziać. Do mojego terminu jeszcze daleko (16.02), ale wszystko się może zdarzyć. Też mam wrazenie, ze jeszcze nie jestem gotowa, pewnie to strach
)