reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie tez nocka do bani-wlasnei przez biodra. Zasne ja boku, czy to lewym czy prawym, jak sie budze to taki bol, ze az lzy sie cisna. Mi pomaga wstac i troche pochodzic, wiec zazwyczaj ide na siku, moze cos sie napije po drodze i probuje zasnac na drugim boku, ale nzow jest powtorka z rozrywki.. Szkoda, ze sie wyspac nie mozna, nabrac sil. Jedno co mnie pociesza, ze jak uridze to bede mogla spac na plecach! (teraz sie dusze na plecach) :D

sojnabig - wiem doskonale jak to wkurzajace jest , gdy termin przechodzi a tu nic. Zycze Ci, zebys nie przenosila zbyt dlugo!

reklama
Pytałam dziś lekarza czy można pić pokrzywe w ciąży ... bo czytałam w necie ,że dużo kobiet w ciąży pije bo to dobre (podobno) jak jest dużo wody w organizmie i ku mojemu zaskoczeniu mam nie pić Haha . Dr powiedziała ,że to jakieś głupoty i ze ta woda ma być i już i nic z tym nie robić :P

Mnie od dziś pachwiny rwą konkretnie :/

No ale z buzi był bardzo ładny :D czy to znaczy, że urodze małego brzydala?! Haha

Jagódka, turluturlu - też się zastanawiam co te mamy nasze maja :/ Ja rozumiem, wnuki itp, ale bez przesady...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Padlam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Mnie też wszystko boli. Brzuch nie rośnie, a Wiktor owszem. Ale wreszcie mam sposób na zgagę, niestety nie całkiem idealny, bo to omeprazol, ale wzięłam wczoraj tabletkę o 16 i nic! Kompletnie zero zgagi do teraz, a jadłam ogory konserwowe, piłam sok pomarańczowy i jadłam pierniczki- po tym na sto procent miałabym zgagę, nawet pijąc litry gavisconu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też wszystko boli. Brzuch nie rośnie, a Wiktor owszem. Ale wreszcie mam sposób na zgagę, niestety nie całkiem idealny, bo to omeprazol, ale wzięłam wczoraj tabletkę o 16 i nic! Kompletnie zero zgagi do teraz, a jadłam ogory konserwowe, piłam sok pomarańczowy i jadłam pierniczki- po tym na sto procent miałabym zgagę, nawet pijąc litry gavisconu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę wypróbowac w takim razie ten omeprazol bo ja w nocy to zieję ogniem piekielnym i nic nie pomagało

Ja dziś usnęłam po trzeciej. Nic mnie nie bolało, po prostu nie mogłam zasnąć. Teraz leżę i nic mi się nie chce, ale muszę zwlec zwłoki bo mi pies przy drzwiach stoi. Dziś mam dzień z cyklu " przespałabym cały dzień"

reklama
Czekam w szpitalu na ktg..obok siedziala sobie cicho dziewczyna, polozna sie jej cos zapytala a ta prawie placzem odpowiada ze ma skurcze co 3 min ale czeka na ktg bo była zapisana na dzisiaj[emoji15] matko podziwiam! Ja bym olała ktg i leciała na IP. Położna gdzieś zadzwoniła i wzięli dziewczę biedne [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry