Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny. Współczuje z racji chorowania i dolegliwości.. mnie (odpukać ! ) nic nie łapie i nie złapało w ciąży, mam nadzieję, że tak już zostanie.
Sojna do 1 lutego daleko, może Cie złapie do tego czasu
Kasia.zosia jak usypialam moja siostrę to czesto zdarzalo mi sie zasnac w trakcie opowiadania bajki, a ona wtedy szla do mamy i mowila "Uspilam juz Klaudie, mogę spac z Wami?" [emoji23] Trzymam kciuki oby jednak dotarl do gabinetu!
Airfix - no to mamy identycznie z tym bólem no uparte te szyjki, bez kitu...
Marzenka - to będziemy razem rodzic
Jagódka - właśnie dziś pytałam gina, czy po odejściu czopa mogę (bo nie byłam pewna) ale jest ok i 4xs uskuteczniam u seks i schody i suty i sprzątanie haha
Pamiętajcie jeszcze 5 s - skrobanie lodu z zamrażarki
U mnie niestety 1 s sie nie uda bo na seks zupełnie nie mam ochoty. Resztę robię normalnie ale nie skutkuje
Coś mnie od wczoraj pobolewa brzuch i mówię o tym rano mężowi a on na to że nic z tym bólem nie ma wspólnego... No tak rzeczywiście sama sobie dziecko zrobiłam! Byłam dzisiaj powtórzyć crp bo skończyłam antybiotyk, zobaczymy czy coś dał. Moja szyjka też trzyma jak wściekła ale jeszcze mamy czas
Kasia.zosia dobrze wiedzieć, bo mam do rozmrożenia lodówkę i chyba w weekend to zrobię
Myślę, że szycie też się nada pod "S", mam skurcze co 25 minut..
A mój czeka na sexy właśnie haha a ja z Wami mamuśki zabieram się zaraz za sprzątanie (bo akurat muszę), sutów nie ruszam bo bolą i wkurza mnie to a po schodach dziś 4 piętra zrobiłam
mój mąż sie sexów teraz boi, tego że będzie dźgał dziecko hahah i na nic tłumaczenia że go nie dotyka skoro dzidzia już taka duża to na pewno czuje jak go dźga