reklama

Lutowe mamy 2017

Mówimy najpóźniej w czwartek rano ;) ale najprawdopodobnie jutro wieczorem.

85993e3kbt9gkxpn.png
Czekamy na reakcję chłopaków :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magdziocha trzymam kciuki!!!!
Mloda1234 ja też plamię. Miałam dziś usg i babka znalazła przyczynę - jest to zasinienie na macicy, które pozostało po implantacji zarodka. Stąd brązowe plamienia, które wkrótce powinny ustąpić. Okazało się też, że mój Dzidziuś jest tydzień młodszy niż wyliczono mi to z @. Ale widziałam bijące serduszko ♡♡♡ widok bezcenny...aż sie popłakałam. Teraz jestem spokojniejsza.
Będzie dobrze!!!

Mi właśnie na usg szukała jakiejkolwiek przyczyny krwawienia i nie znalazła ... Powiedziała, żebym zrobiła betę i leżała i miała nadzieje ze to nie rozpoczynające się poronienie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Młoda - a kiedy powinnaś mieć okres, może to tak jakby w ten czas co niby miał być okres, ponoć się tak zdarza , trzymam kciuki żeby beta wysoka była , odpoczywaj - masz szansę przy 1 ciąży później się to już nie powtórzy hehe :) wiec korzystaj lez i odpoczywaj ile wiezie, nic nie dzwigaj, może mąż coś pogotuje i się Tobą zajmie hehe :) .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka okres powinnam mieć dopiero za dwa tygodnie. A męża to będę miała za dokładnie dwa miesiące od wczoraj :) ale jako narzeczony już się dobrze mną zajmuje :) zrobił mi zapasy jedzenia dziś jakby wojna miała przyjść :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry