reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Turluturlu też się cieszę, że można liczyć na pomoc dziewczyn. Wiem, że mam pomoc mamy, teściowej itp., ale one jednak małe dzieci miały ponad 20 lat temu ;)
Barnek to poszło ekspresowo! Gratuluję i życzę dużo zdrówka córeczce! :) jak się czujesz?
Myszka7_2005 trzymam kciuki, żeby jutro wszystko sprawnie poszło! :)
Rozmaryn to zostawiacie pewnie u siebie w łóżku na noc?

Jeszcze ja zostałam, w przyszłym tygodniu mam cesarkę. Wczoraj miałam trochę powera, a dzisiaj zrobił się ze mnie leń całkowity. Chodzę jeszcze w pidżamie i zastanawiam się, czy w ogóle jest sens się ubierać? :D

Mi też się nie chce ubierać.. ale muszę się zmobilizować, poćwiczyć z piłką, zakupy, spacer, ogarnę jakiś obiad i pewnie mi lepiej będzie. Ale lenia mam codziennie kurde i walczę ze sobą : )

Barnek - gratulacje!

Do mnie tata przed chwilą zadzwonił żebym przyjechała bo zrobił kotlety mielone i marchewkę i dostanę na wynos więc mam obiad z głowy :) ale radość. Odkurzę, zmyję podłogi i mogę zająć się chwilę sobą. Wczoraj brat mi odśnieżył pod domem i to też było bardzo miłe z jego strony bo nie prosiłam :) dzisiaj od nowa napadało ale już sobie sama z tym poradzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry