>Dysiak<
Fanka BB :)
Mi kiedyś lekarz w szpitalu mówił ze jak jest burza to wielu kobietom odchodzą wodynie szykuje się tam u Was jakaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no właśnie nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi kiedyś lekarz w szpitalu mówił ze jak jest burza to wielu kobietom odchodzą wodynie szykuje się tam u Was jakaś?
Hmmm no to pomyslcie ile w ciąży wycierpialam to wam się już nie będzie tak podobać mój brzusio
Spokojnie nic się nie dzieje [emoji4] teraz już Jest ok [emoji5] ale w skrócie 3 tyg wymiotow żywienie pozajelitowe zagrożenie cesarka od 34 tc dieta do samego końca (jadłam tylko jabłka gotowane i biszkopty ).... wielu lekarzy zaskoczonych było ze mały się urodzil w 38tc [emoji5]Ja chyba Tego nie wiem, pozno dołączyłam. Przepraszam, nie chciałam Cie urazić.
Mam nadzieje, ze juz teraz tylko lepiej bedzie.
Fakt [emoji5] nie żałuję ani sekundy A w sumie chciałabym już z drugim być w ciąży [emoji4]Grabcia - za to teraz jaka radość![]()
Każdy uśmiech Minka dotyk jest nagroda A ja zapomniałam o wszystkich bólach smutkach i strachu jak usłyszałam płacz małego [emoji4]ogromna ulga to była bo bardzo się bałam że może być coś nie tak przez te moje choroby [emoji5] teraz mnie cieszy nawet wstawianie w nocy [emoji4]Grabciu i Twoj wpis pokazuje czyste piekno porodu wlasnie. Wszystkie bole traca znaczenie przy malenstwu. Ja nie man akurat za duzo do powiedzenia w tym temacie bo ciaza u mnie dosc lagodnie przeszla poki co ale jestem pelna podziwu dla Ciebie! Silna babeczka z Ciebie po prostu! Teraz to najwazniejsze sie cieszyc z tego, ze wszystko juz jest lepiej! I trzymam kciuki, zeby zdrowko Wam juz teraz dopisywalo!