reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Magdziocha współczuję :(
A czemu od razu na zabieg Cię zapisali a nie próbują wywołać, tak podobno zdrowiej.
Mam nadzieje że badania szybko wyjaśnią przyczynę.

Martinek co do seksu to moje libido jest ok, tylko M kiepsko zareagował na ciążę i chodzi cały czas obrażony, także od ponad 2 tyg nic z tego :p

Kami uwierz, że jeszcze będziesz chciała dzidziusia do brzucha schować po porodzie :) jak mi w ciąży mówili, że to dopiero początek trosk to nie wierzyłam, a teraz przyznaje racje.

Kciuki za wizyty zaciśnięte. ;)

Dzwoniłam do przychodni. Sensowny lekarz na nfz może mnie przyjąć... pod koniec września szukam tańszego laboratorium:p

Magdziocha, współczuję, trzymaj się :( :*

Mloda1234 mam nadzieję ze u Ciebie wszystko w porządku, trzymam kciuki za bete.

Kciuki mocno zaciśnięte! A ja będę prosiła jutro o 16:30 o to samo. Bardzo się denerwuje. Nasiliły mi się mdłości i dziś zaczęły się wymioty. .. Jestem w pracy i ciągle latam do łazienki. Pewnie niedługo ktoś się zorientuje..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się bardzo denerwuje tym bardziej ze nie udało mię się podleczyc tej infekcji. Pani w aptece dala mi tylko clotrimazolum, ale nie bardzo pomogło, a jeszcze się naczytalam w necie ze takie infekcje nie są dobre dla dziecka :( Rano jak wstałam to tez mi było tak nie dobrze w brzuchu mulilo i ślinę musiałam przelykac bo tak dziwnie miałam w ustach musiałam szybko coś zjesc i dopiero minęło ale za 3godziny znów to samo.

Greey mi clotrimazolum nigdy jeszcze nie pomogło :/ wiem co czujesz. Trzymam kciuki za wizytę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Dziewczyny kciuki za Wasze wizyty &&&&& Ja od rana mam latanie na budowe, a to zakupy, obiad mam dla dziecka, muszę z nim do logopedy iść i potem gotować kolejny obiad dla wszystkich. Jest jeszcze tak gorąco na dworze ze ledwo daje rade

Greey Ja przed zajściem w ciaze leczyłam 1,5mca infekcje, nic nie pomagało. Clottimazolum złagodził ciut ale na chwile i od nowa. Najlepiej zeby lekarz wypisał cos....koleżanka w ciazy i ja teraz przed ciaza brałam macmiror....ale miałam wczesniej cytologię i posiew robiony.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry