Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej laseczki
Monsku- wiem co czujesz, z tymi gadaniami o córce "a może będzie " " oby byla" " fajnie by było żeby była corka" itp itd. , ja generalnie mam uczulenie na takie gadki i chyba raczej nie będę torelowac i coś odpowiem
Martus001 - fajnie ze trafiłaś na dobrego gina który wie co robi i jest szczery ale też nie burzy nadzieji od razu będąc chamem jak tu co niektórzy się zdarzają, trzymam kciuki za fasolkę, i oby beta przyrosla , pokaz jakie tam obrączki wybrałaś - ja juz mam podejrzany jeden wzór ale zastanawiam się czy dla faceta taka jest wystarczająco " męska " hehe, bo ma wzór na niej
Kruczyca- no w końcu łóżko dotarło ! To dobrze - czyli wybraliście właściwe skoro noc przespana
Fabimama- a w jakim banku jesteście bo słyszałam że bank of Ireland ma takie problemy , teraz ze nie działa i nie zaplacisz ani nic ...itp.
Rozmaryn- zazdroszczę wakacji na czekam na ten dzień aż w końcu gdzieś pojadę oprócz do Polski zobaczyć rodzinę (bez obrazy dla nich) hehe ale czuje się winna jak nie pojadę 2 razy w roku a wydaje jak na wczasach nie wiadomo gdzie, gdzie jedziecie ?
Elenna- gratulacje fasolki, to luteine masz tak ? I to znaczy ze nie miałaś badania usg przez brzuch? Ja miałam krwiaka i torbiel i juz zniknął po 2 tygodniach brania lekow - oszczędzaj się, lez dużo nie dzwigaj nic, a jak zareagowali wszyscy na ciążę?
Airfix - ja mam trochę takich dretwien, noga czasem ręka , ale ty to pewnie lepiej powiedz lekarzowi na następnej wizycie.
Mi cały czas zimno, właśnie sobie odpoczywam,i się już zastanawialam co będę nosić w grudniu jak będzie tak zimno i będzie duży brzuch hah. Ja to musze mieć plan na wszystko hah.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam mdlosci praktycznie caly dzien a nawet w nocy jak wstane siusiu....Dziewczyny czy Wy też macie takie potworne mdłości??? Ledwo to wytrzymuję...