reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2017

Jeżeli ten lekarz od USG się nie myli to dwa małe człowieki :) jeszcze nie bardzo chcę świętować bo jestem po jednej stracie. W czwartek miałam iść na kontrolną cytologię a tu wyjdzie wizyta ciążowa. Najgorsze jest to że nie pamiętam kiedy miałam ostatnio okres ale chyba termin byłby na początek lutego

reklama
Malutkikaczorek Moja beta z 14dpo- 62,37, z 16dpo- 225,50.

Rozmaryn A to niespodzianka:) dwa maluszki:) Bralas leki jakieś czy samo wyszło? Ja ten cykl podeszłam na czysto bez wspomagaczy, chyba jednak dobrze zrobiłam bo się udalo:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Rozmaryn, No nieźle, fajny sposób żeby się dowiedzieć o ciąży :) I dwójka, ale super :D Marzą mi się bliźniaki.

Malutkikaczorek witamy ;) Ja miałam 18 dpo -105, a 20dpo 208 :)

Rozmaryn ale czad! I to podwójny :) Gratuluję. A ja w końcu niczego nie użyłam (tribiotyku itp). Kurczę, nie mogę doczekać się usg, a zapisałam sie dopiero za 2 tyg ...

Za to ja dzis czuje sie okropnie, mdli mnie, glowa boli i najchetniej zawinelabym sie pod kocyk.... a jeszcze 6 godzin pracy buuuuu
Rozmaryn fajny sposob na dowiedzenie sie o ciazy :-)

2nn3yx8dg37nn3lj.png

Witaj nalutkikaczorku :) ja jeszcze nie robiłam, ale zamierzam :) Anade ja jeszcze się nie umówiłam nawet :) chciałabym żeby serduszko bylo juz słychać. Dzisiaj musze sie zmobilizować i zadzwonic.
Ogólnie tyle rzeczy do zrobienia mam ze nie wiem w co ręce włożyć :D

Anna współczuję, na pewno dasz radę a pozniej do domku odpoczywać
Anade będziesz mieć pewność że będzie coś widać :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Do góry