reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
To nie jest niebezpieczne, niebezpieczna jest tylko opryszczka narządów rodnych. Heviran to nie jest żaden cud... Ja miałam opryszczkę kiedyś co chwila, co 2 miesiące przynajmniej. Wzięłam kiedyś heviran, też spodziewałam się, że z pół roku będzie spokoju.. Po 3 miesiącach wyskoczyła kolejna.. także u mnie w ogóle nie warto go brać.

Mnie nastraszyli ostatnio, że dzidzia może być głucha, że wpływa to na korę mózgową i nie pierwszy lekarz mi to mówił, dlatego jestem taka zestresowana. Na razie jest malutka, poczekam.

Zdrówka życzę wszystkim zakatarzonym i zawirusowym lutóweczkom oby szybko poszło precz :)
Jagódka kciuki za wizytę :)
Ja juz po , przeżyłam nie oddałam , mąż mi od razu bułkę wziął ze sobą także zaraz po w drodze do domku pochłonelam ja w takim tempie jakbym z tydzień nic nie jadła :) mam nadzieje ze wyniki wyjdą dobre. Mały po glukozie szalał energii takiej dostał ze godzinę się kokosil i kopał :)

A na opryszczka nie pomogę ale chyba lepiej od razu coś zaradzić niż czekać :)

A plasterki można?
No ponoć to jest niebezpieczne tak to zostawić cholera, a Heviran powoduje że nie nawraca. Nie wiem kurde.
Turluturlu, mowi sie ze niebezpieczne jest jesli pierwsze zakazenie opryszczka nastapi w ciazy. Faktycznie te skutki uboczne, o ktorych piszesz moga wystapic ale wlasnie przy pierwszym zakazeniu. Ewentualnie przy opryszczce narzadow pł przy porodzie.
No i z opryszczka ust nie calujemy niemowlat i noworodkow bo to dla nich jest zawsze niebezpieczne.

Ostatnia edycja:
Z moim terminem usg na razie lipa. Dodzwonilam się do szpitala dopiero za 10 razem i póki co nie mają wolnych terminow, babka miała pogadać z lekarzem i oddzwonić jak będzie coś wiedziec.
Na dodatek okazało się ze na karcie ubezpieczeniowej mam datę urodzenia meza, pomylili się przy wydawaniu bo w dokumentach mam dobrze, więc i na skierowaniu mam zle. Chyba będę musiała udawać ze to moja data urodzenia a potem wymienię karte po tym usg.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry