reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Chciałabym juz być 35 tc! :)
O nie nie nie.... ja tam mam jakiś atak paniki jak ja dwójkę maluchów po cc ogarnę:ninja2: i dla mnie ta ciąża może trwać i trwać :-D

Rozmaryn chyba taki urok szkół przedszkoli itp ja miałam gęste włosy i jak przyniosłam ze szkoły to do dziś pamiętam jak mama juz białej gorączki dostawała, bo co chwila coś nawracało.

Ja przez ta pogodę jestem jeszcze bardziej do d.... w dodatku Młodej się nudzi w domu, bo deszcz :cool2:
Byłam dziś badania robić, bo w środę połówkowe.

reklama
.jagodka w weekend mielismy najazd znajomych, ktorzy u nas nocowali. Wiec cala sobote spedzilam w galerii na zakupach.. Nogi to mi w tylek powchodzily, Pola w brzuchu taki popis akrobatyczny dawala, ze szkoda slow. Potem w niedziele od rana 3godziny chodzenia po zoo... A jeszcze lepsze bylo pytanie tego znajomego do mojego meza czy bysmy nie wyskoczyli gdzies na jakas dobra impreze :D Maz myslal, ze on zartuje, ze proponuje ciężarnej zabawe w klubie gdzie wala basy i dym tytoniowy jest wszedzie ale on mowil serio bo myslal, ze sie dam namowic. W nocy dziecko tak sie ruszalo, ze K sie obudzil bo czul kopniaki na udzie jak lezalam na nim brzuchem.. Dzisiaj od rana nauka na studia, potem korepetycje (udzielam z matematyki). A teraz posprzatalam mieszkanie i wracam do nauki.

Jeszcze mama do mnie zadzwonila, ze lekarka ktora u nas w miescie wypisuje zwolnienia od reki nie chce wypisac na mnie mamie. Wiec musze kolowac w Poznaniu zwolnienie od ogolnego. Bo mam falszywe zatrudnienie i ksiegowa kaze najpierw od ogolnego zeby sie nie docsepili

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry