reklama

Lutowe mamy 2017

La_nina na szczęście kupiłam tylko jeden sweterek w lidlu :D może się trafi w rodzinie jakaś dziewczynka to jej dam :D
Maria tez super, podoba mi się bardzo, moja siostra jest Maria, moja babcia i moja ciocia :)

reklama
Zrobiłam 100km po sklepach meblowych i nie kupiłam NIC. Jestem wściekła, bo mąż negowal każdy pomysł. Nawet głupiego dywanu nie kupiliśmy. Mam to w dupie, niech sam lata i szuka, ja mam dosyć, wszystko mnie boli. Pół dnia zmarnowane, a pokój dalej pusty

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka zdrówka życzę :)

Jagódka miejmy nadzieje ze chorubsko nie chce Cię złapać a zabudowy śliczne i faktycznie bardzo słowny stolarz :)

Sojnabig gratulacje dla siostry :)

Większość z Was już miej więcej zna wagi maluszków a my nie wiemy jaki długi i ile może ważyć :( musimy poczekać do 20.10 . A ja leze a maluszek fikolki chyba robi :)

Marysia piękne imię :)

Ja tez jeszcze nie wiem ile moja Mala wazy i jak dluga jest, ani razu lekarz mi nie wspomnial. A ja zawsze zbyt rozemocjonowana jestem by pytac. Na polowkowym licze ze sie dowiem :)
Jagodka-szkoda nerwow.. tak jest z tymi mezczyznami...;)
Dziewczyny ja dzis myslalam ekhm ze sie zsiusialam. Czytalam na siedzaco gazete wstaje i mokre spodnie duza plama chyba sluz, nie wiem ale bardziej wodnisty niz zwykle. Od poczatku kremowo bialy i gesty. Czy ja mam sie martwic? Nie mialam tego "efektu" nigdy...
Dobrej nocy :)

Sojnabig- gratulacje dla Siostry i dla ciebie ciociu hihi, teraz ty następna :)

Kasia.zosia - oo to jednak chłopczyk hihi

Turluturlu - niby w ciąży dużo śluzu jest ale jakby się powtórzyło to zapytaj lekarza - ogólnie na następnej wizycie wspomnij ze takie coś było, trzeba pilnować

Densik- zaraz będzie ten 20 to się dowiesz hihi,

La_nina- gratuluję zdrowej córeczki :) , ładna waga , niezle ważył brat w tym samym czasie hehe zazdroszczę wyboru imienia , ja dalej mam problem chyba będzie Daniel dla chłopca jak nie znajdę niczego innego , dla dziewczynki aż 4 opcje są, dla chłopca naprawdę nic mnie nie zadowala no masakra ...

Co do żołądka pełnego u dzidzi to dobrze - tak jak ktoś powiedział znaczy ze pracuje :) hihi, u mnie na usg miała dzidzia i pełny żołądek i pełny pęcherz i było ładnie widać takie dwa punkciki mówił mi lekarz ze to bardzo dobrze bo znaczy ze pracuje wszytsko i ładnie to wygląda więc nie ma powodu do niepokoju :)

Ja niestety dalej "zdycham" ooo.. :/ , miałam nie wychodzic ale.byla akcja ikea i musiałam bo przecież jestem główny mózg operacji jakbym puściła chłopów samych to nie wiadomo z czym by mi się tu w domu pojawili hehe [emoji23] ,

Jagódka - tyle jechać i nic nie kupić nie dziwię się że wkurzona haha, mój też dziś tylko obalał moje teorie wystroju podczas zakupów [emoji23][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jeszcze nie wiem ile moja Mala wazy i jak dluga jest, ani razu lekarz mi nie wspomnial. A ja zawsze zbyt rozemocjonowana jestem by pytac. Na polowkowym licze ze sie dowiem :)
Jagodka-szkoda nerwow.. tak jest z tymi mezczyznami...;)
Dziewczyny ja dzis myslalam ekhm ze sie zsiusialam. Czytalam na siedzaco gazete wstaje i mokre spodnie duza plama chyba sluz, nie wiem ale bardziej wodnisty niz zwykle. Od poczatku kremowo bialy i gesty. Czy ja mam sie martwic? Nie mialam tego "efektu" nigdy...
Dobrej nocy :)

A jesteś pewna, że to nie wody się sączą? Sprawdziłabym to na IP. Może pęcherz płodowy jest nieszczelny?

reklama
Jagódka - tyle jechać i nic nie kupić nie dziwię się że wkurzona haha, mój też dziś tylko obalał moje teorie wystroju podczas zakupów [emoji23][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jechać nie jechałam daleko, te 100km to w sensie,że się ołaziłam.. chyba 3/4 sklepów meblowych w mieście zwiedzilam.. koniec końców łóżko pewnie zamowie na allegro, już znalazłam właściwe.
Brzucho mnie boli[emoji53]
Po powrocie już tylko lezalam, a mąż sprzatnal całe piętro, dzieciom kolację zrobił. Niech się wprawia, bo teraz będzie tak częściej, niestety wolniej się regeneruje i szybciej się męczę.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry