reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2017

To bedzie jednorazowy wyjazd , kolejny pewnie za rok ale chyba masz racje takie uzywane lozeczka nie sa drogie a jak polece na 1-2 miesiace do rodzicow to dobrze zeby mial wygodne spanie :) jeszcze ponad rok do eyjazdu a codziennie przezywam ... 4 lata nie widzialam nikogo z rodziny...

reklama
Hej dziewczyny :) my wróciliśmy z grzybobrania :D lazilismy z dwie godziny, nazbieralismy pół wiadra :p nogi taaaaaaaaak mnie bolą, bo co grzyb to przysiad, niestety nie jestem w stanie już się schylic..
Ugotowalam zupe i... Boje się ją zjeść, że może jakieś trujaki tam pływają. Mąż się puka w głowę patrząc na mnie ale stwierdziłam, że poczekam aż on to przetrawi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Gwiazdy;)
Ja cały weekend na zajęciach podyplomowych, super jest, II semestr jeszcze lepszy w dodatku dużo z nas w ciąży więc sobie plotkujemy i dużo z nas ma dzieci, więc też podsłuchuję ;-)
Ja czuję kopniaki codziennie (tfutfu), faktycznie czasem zaboli, budzi mnie to, ale mam nadzieję, że tak będzie już do końca, chyba osiwieję jak Mała nagle zrobi sobie dzień wolny :)

Sojnabig - oooo grzybowej prawdziwej bym zjadła mmm:) .jagódka coś o bigosie wspominała mniam ... ja niestety nie umiem robić :( taki maminy najlepszy ech..

Dziewczyny!
Co z tym materacem? Mamy już wybrane łóżeczko. Czytałam Wasze posty o materacach. I nie wiem już kompletnie nic - gryczany? kokosowy? piankowy? dużo czytam pozytywów o lateksowym?
Nie mam pojęcia! I czy osłonkę na materac kupować taką wiecie na siuśki?:)

Cześć Gwiazdy;)
Ja cały weekend na zajęciach podyplomowych, super jest, II semestr jeszcze lepszy w dodatku dużo z nas w ciąży więc sobie plotkujemy i dużo z nas ma dzieci, więc też podsłuchuję ;-)
Ja czuję kopniaki codziennie (tfutfu), faktycznie czasem zaboli, budzi mnie to, ale mam nadzieję, że tak będzie już do końca, chyba osiwieję jak Mała nagle zrobi sobie dzień wolny :)

Sojnabig - oooo grzybowej prawdziwej bym zjadła mmm:) .jagódka coś o bigosie wspominała mniam ... ja niestety nie umiem robić :( taki maminy najlepszy ech..

Dziewczyny!
Co z tym materacem? Mamy już wybrane łóżeczko. Czytałam Wasze posty o materacach. I nie wiem już kompletnie nic - gryczany? kokosowy? piankowy? dużo czytam pozytywów o lateksowym?
Nie mam pojęcia! I czy osłonkę na materac kupować taką wiecie na siuśki?:)
Ja materac mam piankowy ale teraz żałuję że rzeczywiście nie wzięliśmy lateksowego bo rzeczywiście dużo pozytywnych opinii słyszałam ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lateksowy najlepszy, ale i najdroższy. Rozmawiałam z Zawitkowskim i powiedział, że z punktu widzenia fizjoterapeuty generalnie kupić jakikolwiek typ, byle nie najtańsza wersja. Sporo rodziców mówiło o tych robakach w gryce. Dla mnie lateks, albo pianka.
Turluturlu bigos to łatwizna:) Ale wiadomo, że z lenistwa najlepszy ten od mamy:D
Ale Wiktor dziś rządzi, jakieś przemeblowanie chyba robi, istne wariactwo, cały dzień mi buszuje w brzuchu, kopie z uporem maniaka w szyjkę, a to strasznie nieprzyjemne, mógłby się odwrócić i dla odmiany skopać mnie po czymś innym.

Cześć Wam,

cieszę się, że u Was dobrze, że dzieci w brzuchu dokazują. Moja mała ma dziś cichszy dzień ale pewnie wyczuwa moje napięcie i troski. Mój synek się jednak pochorował, boję się, że to angina = antybiotyk. narzeka nadal na brzuszek, nie chce jeść, mówi, że boli więc chyba gardło, gorączkował w nocy... jestem przerażona bo ostatnio antybiotyk brał w marcu i skończyło się wstrząsem anafilaktycznym. jutro idziemy do naszej pani doktor. śpię po 3-4h na dobę, jestem wykończona.

Ale też mam smaka na bigos, muszę się uśmiechnąć do taty :) dzisiaj było ciasto czekoladowe z wiśniami jako rozpusta.

Lateksowy najlepszy, ale i najdroższy. Rozmawiałam z Zawitkowskim i powiedział, że z punktu widzenia fizjoterapeuty generalnie kupić jakikolwiek typ, byle nie najtańsza wersja. Sporo rodziców mówiło o tych robakach w gryce. Dla mnie lateks, albo pianka.
Turluturlu bigos to łatwizna:) Ale wiadomo, że z lenistwa najlepszy ten od mamy:D
Ale Wiktor dziś rządzi, jakieś przemeblowanie chyba robi, istne wariactwo, cały dzień mi buszuje w brzuchu, kopie z uporem maniaka w szyjkę, a to strasznie nieprzyjemne, mógłby się odwrócić i dla odmiany skopać mnie po czymś innym.
Moja z wielkim zaangażowaniem też sprawdza ile ma miejsca z każdej strony po czym wali w sama wątrobę i żołądek [emoji6] teraz szyjke obstawia ... oj za dużo KSW oglądałam chyba

Mąż też był dzisiaj na grzybach i przyniósł dość sporo :) wracałam od brata koło 17.00 i nadal było mnóstwo samochodów w lesie. Sezon pełną parą.
A ja za materacem patrzyłam to można też kupić kokos-pianka i chyba na taki się zdecyduję.

reklama
Laski mi coś o uszy się obilo, że w materacu z gryki lubią bywać robaki.. Coś o tym wiecie?

My dziś dzień w domu... Kochany gotował, ja upiekłam ciasto:) Kurczę dostałam grzybicy po antybiotyku wizyta we wtorek u lekarza.. Macie pomysł jak sobie pomóc do tego czasu?

No i potrzebuje fajnej kiecki na ślub.. Swój własny pokażę Wam co mi się podoba, a co mojemu Kochanemu. Ehhhh nic nie mogę znaleźć te strony z ciazowymi ubraniami to masakra...

Załączniki

• Screenshot_2016-10-23-20-34-52.png
    Screenshot_2016-10-23-20-34-52.png
    92,2 KB · Wyświetleń: 90
  • Screenshot_2016-10-23-20-31-16.png
    Screenshot_2016-10-23-20-31-16.png
    149,6 KB · Wyświetleń: 86
Do góry