reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ellie moja sama sie budzi, niestety dosc czesto...
sluchaj a Twoj maluszek jak przybiera? Poprawilo sie ? Jesli tak to moze niech spi, a jak nie to ja bym Jednak budzila. Bo to Jednak jeden posilek mniej.

T-shirt mialam w szpitalu ale nie do prordu, na wyjscie.
Generalnie koszula rozpinana najlepsza wedlug mnie, dziecko na brzuch moga polozyc, do karmienia latwo tez. Ja w trakcie porodu mialam jedna, i po porodzie dostalam czysta. Mala u mnie na brzuchu lezala dobre dwie godziny po porodzie.

Kasia.zosia i la-nina powodzenia!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja koszule do porodu kupiłam u chińczyka za 15 zeta ;) ogólnie koszula rozpinana dobra do karmienia tez ;) miala byc byle jaka aby mozna bylo bez problemu ją wyrzucić ale nic jej sie nie stało więc bedzie do użytku ;)

Kasia.zosia i la-nina trzymam kciuki :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam kciuki ;)

Mnie jutro czeka ktg i ciekawa jestem co i jak [emoji85][emoji16]mały się póki co nie pcha... mam nadzieje ,że nie jest "wielki".
Na ktg trzeba zabrać wyniki i coś jeszcze??
Wiadomo ze torbę spakowana w razie czego wezmę [emoji16]

Ja kupiłam do porodu za 20 zł w pepco zwykła koszule do spania ,mam nadzieje ze zda egzamin :p

Ja na razie wstępnie zdecydowałam się na cc choć lekarka mówiła ze mogę próbować naturalnie, bo mam szeroka miednice itp i dziś troszkę jej mniejsza wyszła różnica między głowa a brzuchem i ogólnie dzidziu jest długi wiec waga się rozkłada na całe ciało. Waga oceniona na 4600-4800. Czekam teraz na anestezjologa. Nie muszę zostawać na noc tylko jutro się zgłosić, operacja koło południa albo przed południem jak uda jej się mnie wepchnąć wcześniej.

Ja na razie wstępnie zdecydowałam się na cc choć lekarka mówiła ze mogę próbować naturalnie, bo mam szeroka miednice itp i dziś troszkę jej mniejsza wyszła różnica między głowa a brzuchem i ogólnie dzidziu jest długi wiec waga się rozkłada na całe ciało. Waga oceniona na 4600-4800. Czekam teraz na anestezjologa. Nie muszę zostawać na noc tylko jutro się zgłosić, operacja koło południa albo przed południem jak uda jej się mnie wepchnąć wcześniej.

Brawo za podjęcie decyzji[emoji122]. Co innego jak sie nagle okazuje, ze trzeba cc a co innego jak trzeba zadecydować wczesniej.
Tak pół żartem pół serio - bedziesz miała porównanie pomiędzy porodami SN i cc. Bedziesz specjalista na forum [emoji1]

A tak poważnie juz to powodzenia jutro [emoji110]️ nieważne czy SN czy cc. Jutro jest Wasz wielki dzien [emoji7]

No wlasnie ja mojego raz na dobe nie moge dobudziccbo ma takie mocniejszy sen a dzisiaj jak budzik nie zadzwonil to sam wstal.. tylko znow sie tyle naczytalam ze trzeba karmic co 3 hbo moze sie nie obudzic i teraz karmie jego i sie denerwuje ze nie wstalam ...

Ellie u mnie położne radzą nie budzić, w nocy nawet te 4h z kawałkiem to nie jest problem, zwłaszcza jeśli w dzień co 3h mniej więcej je tyle ile powinno. Oczywiście to dotyczy wyłącznie zdrowych dzieci, dobrze przybierających. Po Waszych perypetiach to się nie dziwię, że się martwisz, musisz go obserwować i sama zadecydować.

Kasia.zosia trzymam kciuki :)

O jej jaki dorodny!!! Ciekawe czy ta waga się potwierdzi po porodzie. Trzymam za Was kciuki jutro:)

reklama
Do góry