Oleczka331
Zaciekawiona BB
Dziewczyny tez tak macie, ze ciężko Wam jest się rano obudzić ??ja się przebudziłam dzisiaj o 5, tak mnie głód zżerał, musiałam zjeść banana i dalej poszłam spac
No i wstałam przed 8
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny tez tak macie, ze ciężko Wam jest się rano obudzić ??ja się przebudziłam dzisiaj o 5, tak mnie głód zżerał, musiałam zjeść banana i dalej poszłam spac
No i wstałam przed 8
![]()
Ja też...nic innego mi nie wchodzi. Gdzie ja w ogóle jestem ,, wrogiem,, takich napoi ale co zrobić..pije małymi łyczkami:-) Dziś kupiłam sobie spory kawałek ciasta z kremem..zjadłam i mdłości minęły-widocznie organizm potrzebuje cukru..Ja bym litrami piła cole![]()
Na pewno pierwszy i ostatni! podziwiam Cię za Twój optymizm. Gdybyś potrzebowała jakiś informacji, gdybyś zdecydowała się zrobić jakieś badania, pisz. Przeszłam przez to, pomogę jak będę mogła.Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz. Ja sama myślałam ze jestem w jakimś śnie gdy patrzyłam na ten ekran. Przykre, ale natura wie co robi. Selekcja.
Trzeba spiąć tyłek. Po wakacjach jak będzie wszystko ok to mamy działać jeśli chcemy
Uda się na pewno ..Trzymamy kciuki :-) Chociaż mi się dopiero udało w cyklu w którym odpuściłam sobie całkiem ciążę i wcale o niej niej nie myślałam.. Wcześniej obliczalamla,planowałam i uważałam na siebie i nic.Lekarz stwierdził,że była blokada w głowie.No u mnie się nie udało, bo dziś 3dc, ale postaramy się w tym cyklu, by Was ciut podgonićMoże załapię się na marzec
![]()
Tak mi przykro... Wierzę,że następnym razem będzie dobrze.Zycze dużo zdrówka i siły..No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
W którym jestes tygodniu ?Mam to samo co rano wstaje o 5 jem banana spie dalej głód mam taki
WowNiestety najgorsze u mnie obecnie 8 tydzień wiec jeszcze miesiąc strachu przede mną. Jestem ogólnie dobrej myślimój syn musiał byc silna fasolka o ciąży z nim dowiedziałam się w 14 tyg uprzedzam pytania miałam okres i zero objawów. Był to totalny szok dla mnie
No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!