Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
haha wcześniej kłóciłam się z gin o termin porodu- mówiłam jej że 3.03 a ona do mnie że 11.. a miałam mieć cc z góry zaplanowaną więc bałam się, żebym zdążyła. ja mam bardzo krótkie cykle i dlatego czasami się to tak gmatwa. i oczywiście akcja skurczowa w nocy 28 lutego i 1 marca urodziła się moja kruszynka. więc wyszło na moje. a teraz miałam owu, okres i znowu owu i brak okresu. więc stawiałam na tą drugą. ale gin twierdzi, że to ta wcześniejsza... i to jeszcze jakoś po owu wg kalendarzyka. więc znowu kosmos hehe. w tamtej ciąży leżałam kilka tygodni, ta zaczęła się od krwotoku
właśnie czy to nic poważnego zweryfikuje badanie w poniedziałek... więc siedzę jak na szpilkach. myślałam, że dostanę zawału. w szpitalu, do którego poszłam- a byłam w obcym mieście- powiedzieli mi że to już nic z tego nie będzie...! ale mój gin zaprzeczył, biorę luteinę i mam nadzieję, że jest dobrze wszystko. co do terminu- różnica jest ok 2,5 tygodnia. ja tam bym się cieszyła, zawsze to ileś tam do przoduzwłaszcza, że ja psychicznie ciężko poprzednią ciążę przeszłam i pod koniec byłam już bliska depresji... poza tym mam chyba już tokofobię...
Oj tak [emoji3] Mąż to już mi mówi, że w tym tempie to ja do lutego wyląduje w psychiatryku. No ale wiadomo chciałabym by było dobrze i nie umiem się nie przejmować. Zrobię wszystko dla swoich dzieci, tych w brzuchu też. W zamian chciałabym gwarancji, że są bezpieczni. Ehh. Zrobiłam dziś placek drożdżowy z truskawkami. Ochota i chęci były wielkie, ale w połowie robienia normalnie zaczęło mnie skręcać na wymioty i juz fgo nawet nie ruszyłam [emoji14] uwielbiam ciążowe zachcianki [emoji16]Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jestem na tym forum i widzę, ze nie jestem jedyna z tymi wszystkimi moimi schizami i obawami. Naprawdę chciałabym lekko podchodzić do ciąży, ale ogólnie jestem nerwowa dość i przejmującą się osobą. Jakoś mi lepiej, ze nie tylko ja tak mam