Powiesz cos wiecej?No to wygląda na to, że ładny wynik jest [emoji4]Ja stosuję. Śliczne zdjecie [emoji7]
Dlaczego dostalas?
Od którego dnia ciazy bierzesz?
Czy po aplikacji lezysz?
Czy widzisz jakies skutki uboczne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiesz cos wiecej?No to wygląda na to, że ładny wynik jest [emoji4]Ja stosuję. Śliczne zdjecie [emoji7]
Dostałam ją bo miałam brązowe plamienia, a że jestem po dwóch poronieniach to poprosiłam lekarza by mi wpisał duphaston. A on dał mi jedno na dzień, a luteinę na noc. Biorę od wtorku według usg był to 5t 3d [emoji4] Aplikuje ją tylko na noc tuż przed samym spaniem gdy wiem, że już raczej nie będę wstawać [emoji4] Ze skutków ubocznych to na pewno wyciekanie jej. Łatwiej jest o infekcje. Mam większe mdłości po niej i bardziej bolą mnie piersi. W zasadzie to po prostu progesteron nasila objawy ciąży [emoji4]Powiesz cos wiecej?
Dlaczego dostalas?
Od którego dnia ciazy bierzesz?
Czy po aplikacji lezysz?
Czy widzisz jakies skutki uboczne?
Rozumiem [emoji4] bardzo dziękuję za odpowiedź [emoji4] ja mam brac rano i wieczorem. Podobno mam policystyczne jajniki i lekarz dal zapobiegawczo ta luteine. Co do objawow to ja na razie nie mam właśnie żadnych [emoji4]Dostałamtak bo miałam brązowe plamienia, a że jestem po dwóch poronieniach to poprosiłam lekarza by mi wpisał duphaston. A on dał mi jedno ja dzień, a luteinę na noc. Biorę od wtorku według usg był to 5t 3d [emoji4] Aplikuje ją tylko na noc tuż przed samym spaniem gdy wiem, że już raczej nie będę wstawać [emoji4] Ze skutków ubocznych to na pewno wyciekanie jej. Łatwiej jest o infekcje. Mam większe mdłości po niej i bardziej bolą mnie piersi. W zasadzie to po prostu progesteron nasila objawy ciąży [emoji4]
Ja w poprzednich ciążach brałam luteinę trzy razy dziennie i to po dwie tabletki i do tego duphaston. Ale byłam po in vitro to to też troszkę inaczej [emoji4]Rozumiem [emoji4] bardzo dziękuję za odpowiedź [emoji4] ja mam brac rano i wieczorem. Podobno mam policystyczne jajniki i lekarz dal zapobiegawczo ta luteine. Co do objawow to ja na razie nie mam właśnie żadnych [emoji4]
Dziękuję Ci za wyjaśnienie [emoji8] i trzymam za Was kciuki [emoji4][emoji4]Ja w poprzednich ciążach brałam luteinę trzy razy dziennie i to po dwie tabletki i do tego duphaston. Ale byłam po in vitro to to też troszkę inaczej [emoji4]
Teraz lekarze często dają tego typu leki zapobiegawczo. W każdym razie na pewno ona nie zaszkodzi, a wspomoże maluszka [emoji4]
No właśnie kalkulatory mi pokazuje,ze mało i mnie zmrozilo :/ niby 5t5d .
11.06 44
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
@ miałam 11.052.maja mi sie cykl zaczął ale owulacje gdzies 28 maja mialam
Dźwięki jesteś naprawdę kochana :* gości masz na glowieKochana, bo ten kalkulator już nie działa na ten tydzień - nawet nie na tydzień tylko na te wartości. Nie wiem czemu oni tego nie podają i wywołują niepotrzebny stres ;/ Tam jest algorytm który za dobry wynik uwaza ten podwajajacy się. Wszystko u Ciebie OK - serio nie stresuj się.
Ja też się zestresowalam i pozniej wszystko przeanalizowałam na spokojnie i wiem ze ten kalkulator juz sie nie sprawdza w tych tyg. ciazy.
Mi do 6 + 0 się sprawdzało - w kazdej konfiguracji (robilam wczesniej 2 bety), a w 7 już nie - wychodziły bzdury. Piszę na szybko bys sie nie stresowała!
Mam teraz Goscipozniej poczytam reszte postów
![]()
kochana jesteś! :* :*masz gości a odpisujesz mi i mnie uspokajaszKochana, bo ten kalkulator już nie działa na ten tydzień - nawet nie na tydzień tylko na te wartości. Nie wiem czemu oni tego nie podają i wywołują niepotrzebny stres ;/ Tam jest algorytm który za dobry wynik uwaza ten podwajajacy się. Wszystko u Ciebie OK - serio nie stresuj się.
Ja też się zestresowalam i pozniej wszystko przeanalizowałam na spokojnie i wiem ze ten kalkulator juz sie nie sprawdza w tych tyg. ciazy.
Mi do 6 + 0 się sprawdzało - w kazdej konfiguracji (robilam wczesniej 2 bety), a w 7 już nie - wychodziły bzdury. Piszę na szybko bys sie nie stresowała!
Mam teraz Goscipozniej poczytam reszte postów
![]()